Not a single frame was shot in Africa (112)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike

輝神拿拿聲整一幕俾自由人同馬醫生重聚啦
呢張poster幾靚

咁睇都幾型呀
其實eu己經有類似的野,佢覺得舊jedi個套唔work
所以由佢成立的新jedi有好多野同舊係有衝特
如俾學員一定程度接觸dark side,因為如其完全唔俾你接觸,咁後而令你有一定的抵抗力,無咁易受惑墜落,同埋開放自由戀愛,唔想好似以前咁咁壓迫佢地感情以致出現反效果如佢老豆
其實佢可以寫luke佢決定唔跟從舊教條,建立一個非jedi的新教派,rey就係第一個,結果又係叫jedi,何來破舊立新呀
獲獲有黑豹嘅post都有傻鳩衝入去力架力架,根本唔想出去傾
咁一開始點解會覺得jedi嗰套唔work
有咩trigger到佢要自己創立新做法

呢頭話要end jedi 嗰頭又話rey先係last jedi
咁end jedi個意義係乜
rey又冇訓練過 佢連jedi係乜都未必知
咁就做到jedi 真係設定原力勁大曬咩
影視台路人多數係戇鳩
外國班左膠好on9
香港呢班傻鳩一味笑力架仲on9
笑人膚色同套戲完全無關 低質到呢
呢d咪就係導演問題
個時eu就一黎唔想老豆事件重現
二黎個時點解order 66 後民眾咁易信jedi叛變
就係因為jedi信條要無感情,變相同民眾有隔絕,俾人感覺不近人情,依個係舊jedi信條,要完全壓制自己個人感情
三黎佢自己之後都有用黑暗原力,令佢覺得要本身就接觸小小先無咁易受誘惑,佢老豆無接觸一開始,之後被人水左以為識就可以好強,反而你一開始接觸小小就唔會咁易被騙

事實上jason的黑化其實係政治理念問題,所以某程度上都證明佢係岩
eu咁多又合理又可以深究落去既設定佢都唔用
走去玩殺外甥
就算唔照抄 參考下都得啫
兩邊原力一齊用仲配合luke性格
何必要寫到佢非黑即白 一衰左就做廢老等死咁極端
忽狗同150又喺出面發表偉論
聽日蟻撚係崔那既崔那定真係崔那
佢寫崔那tomorrow
應該真係崔那掛
諗起都興奮
如果super bowl真係有iw新崔那
丁完蟻撚過幾日就要丁iw
好驚丁出血
又出螞蟻版先
丁住崔那等睇BP 嗚呀
講開蟻撚
麥迪文套新戲poster係咪抄蟻撚

佢有跟,但改得好鳩
同樣係jedi信條有問題,eu係luke會改良,呢度係luke盲跟所以要殺ben仔

Ben抄jason都係黑化,但變左中二病而黑化
Rey抄jason家姐,同樣有心靈連結,但原本係孖生所以有呢度就玩Skype
同樣係luke正式接班人,人地由細跟luke到大,呢度上二堂
講開蟻撚
麥迪文套新戲poster係咪抄蟻撚

如果rey一開始set做luke train左好耐既徒弟 ben去到ep7大半因爲han死先入dark side 一定好好多
Eu最後luke係打完最後一場之後,覺得自己大半世人為共和國做左咁多野,反正又有左接班人又唔洗佢理班細先決定退休去旅行
我真係寧願你話佢退左休後去左另一個銀河系遠到原力完全感應唔到所以唔知發生咩事好過做廢老
買咗13號晚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞