Not a single frame was shot in Africa (112)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
好撚滾動antman終於出trailer
前導預告會唔會得少少畫面睇
都好過冇啦
2月都嚟緊喇
距離佢上映唔係爭好多時間架咋
係時候要比D野大家睇下啦
iron fist 真係睇到人都癲
Solo仲係乜都冇
係咪話嚟緊5月上
做乜咁睇唔開 而家先睇返呢套呀
其實mbj本身都撈得唔錯
creed好正
係拍左套垃圾虛四 黑歷史左
呢套濕鳩野真係算把啦
佢取消唔上都wfc \/

mcu好唔得閒就真
呢頭上喵
嗰頭又瘋狂hype iw
仲要差唔多時間宣傳定蟻撚2
中期幾好睇嫁喎...
lucas都有去喵premiere

仲有山姐

bianca同donnie(+導演coogler)喺首映重聚

唔撚係掛
瘋狂爭產同睇老豆發癲都叫好睇
我覺得ward兩父子條線其實唔係咁差 最柒都係if
IRON FIST係THE LAST JEDI面前係THE DARK KNIGHT啦
講起黎,因為做錯事就覺得jedi成日發錯所以要滅亡
咩唔係應該你做錯事由你補救,而係所有jedi的錯?luke咁老先黎中二病
姐係一個阿SIR教唔掂就話間補習社要摺
中期幾好睇嫁喎...
唔撚係掛
瘋狂爭產同睇老豆發癲都叫好睇
我覺得ward兩父子條線其實唔係咁差 最柒都係if

而家一次過追返Netflix系列
if係得ward好睇
其餘時間睇到我好似claire咁嘅反應
錯,係直頭唔係再有補習老師
通常當一個人犯錯,就覺得依種人係唔得,要全部都唔應該存在,依個世界會更美好,就係中二病的特點
究竟要幾有智慧先寫得出咁嘅劇本?
其實依種係好out的寫法,為左達到一個角色,討厭一種人就會寫見到個種人做錯野或仆街野,其實現代一d比較好的做法係一個角色的價值觀同某一種人的價值觀有衝突

仲有ben仔都好out啦,為左表達佢暴躁,咪寫佢亂打爛野,打手下出氣囉
佢轉哂性格又唔係話好好睇
而係為左比條Arc佢特登寫到咁
James Gunn
@JamesGunn
Oh also tonight I fulfilled a dream by meeting George Lucas and telling him sincerely he changed my life by creating Star Wars and he told me how much he liked the Guardians movies and I’m tweeting this from heaven because I’m dead now sorry. Bye!

其實unwise應該係想寫luke經歷左一啲野
令luke覺得jedi嗰套唔work 所以先要end jedi
但我就喺呢個邏輯中間lost左
佢嗰下衝動痴左線想殺ben 同 jedi信條有問題 有咩關係
而家出到黎效果似係luke接受唔到ben倒瀉左佢煲粥
就發老脾決定以後唔煮飯 所有廚師都要消失咁
到底係unwise寫到1999 定我領悟能力太差get唔到
it's like poetry
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞