Not a single frame was shot in Africa (112)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
要出一出手撚下狗先得
啲綠色位應該會加cg?

咁同呢支係咪同一支
隻老人k話晒唔驚俾人屌仲敢出黎
反而隻150只識係其他post扮中立講野
真係連條女都不如
我覺得似係
btw 講綠色加cg又諗起deadpool抽superman水
其實諗下都知
冇可能每個導演都好似毒撚咁熟悉mcu
佢地可以做既就係盡量fit in入mcu大綱
再喺大綱下加自己特色自由發揮
而戲同戲之間既彩蛋同continuity就要靠輝神去補
sw都有pablo做人肉wiki啦
但dceu我真係feel唔到佢戲同戲之間既connection
歸根究底都係因為冇planning 呢個問題講到口臭 唔講喇

算啦DC個D試下水溫拍D大野點知又干預又盛攪到唔收得之後又推返哂之前D PLAN唔玩真係好撚7
到依家都未知之後個套拍乜撚
JL 元老都未拍晒就走去搞咩沙贊個d
班元老睇到悶
拍Captain Marvel幾好呀
你悶姐,普遍大眾根本未熟班元老,除了超人batman
未學行先學走咪出事囉
WB點諗野我地識條撚咩
元老都未拍掂
wb都夠膽死出套ss啦
真係唔知哪來的自信
想像下mcu phase1就出gotg咁
shazam幾時拍 cast咗未
marvel拍到停唔到手 avg34 antman capmarvel直落 過兩個月又spiderman2
dc就停晒工 究竟係咩玩法
如果phase 1 gotg拍到宜家咁,點都好過suicide squad
Cast左
但除左suckman全部都係前期中未拍
cast左Billy, Captain Marvel, the Wizard,好似cast埋奸角
咁本身gotg同地球個班關係唔大,就算個時拍最多都係票房唔好,但唔會影響你睇的觀感,因為除左thanos同收藏家真係無其他人出場咁濟,但依二個角色係戲中的定位就算你無睇過之前都明

但ss屌你又batman又flash又joker,仲要佢地較幾緊要,出黎一陣完全唔知想點
我係WB 就依家即刻拍Captain Marvel
如果可以仲要放去到Marvel 套Captain Marvel 差唔多嘅期
搏人睇錯第二套戲
橫掂都仲有好多人唔識分DC 同Marvel
btw有冇人認真睇過張對答案版班相

笑撚左
諗起以前有傻鳩睇左套垃圾atlantic rim走去屌pacific rim垃圾
如果wb都咁玩就好笑
屌無留意 係咪tom仔整架 報仇
仲有韋提

個pose最玩野 啱晒佢
隻腳仲要屈得啱啱好見到名
係咪要整返個我地自己版本既班相名
例如
阿智
咸基斯
咁樣
搵咁多個big name一齊出黎影相真係好屈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞