Not a single frame was shot in Africa (112)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
依條撚樣根本從來都係度,只係等老迪戲仆街或dc戲上時先出黎吠
我中撚左伏屌佢老母
所以一向都話就上前要block晒dc狗
佢地得返劇透依條路對marvel 發洩
咁早有劇透
150成日大人劇方但自己唔做搵條女老人k去做,根本老人k就係佢白手套
有野就搵老人k艷去吠,到佢俾人屌記唔出黎,都唔知係唔係男人黎
咁早有劇透
150成日大人劇但自己唔做搵條女老人k去做,根本老人k就係佢白手套
有野就搵老人k艷去吠,到佢俾人屌記唔出黎,都唔知係唔係男人黎
咁早有劇透
150成日大人劇但自己唔做搵條女老人k去做,根本老人k就係佢白手套
有野就搵老人k去吠,到佢俾人屌唔出黎,都唔知係唔係男人黎
佢地應該慶幸DC啲戲廢到冇人想戲透
屌丫啱啱都比我望到條PK d粉字
呢兩條友咪又係智者黎
近兩季got寫到垃圾咁 連登一面倒屌到仆街
got以前係神劇因為有書跟咋
一俾呢兩條友原創就變垃圾

新sw有呢兩條友+unwise大導
未來十年一定震驚宇宙
嘩屌好彩未出去睇
唔知班仆街會唔會用分身劇透
大家盡block啦
玩撚完

一代經典不得善終
而家先睇到.....好彩冇入

條友玩攬炒?
好似前傳咁大家都認同出事都還好
最慘係而家有班左膠同盲撐撚大戰dark side撚
搞到個sw fandom俾人話toxic

mcu x hp au
tom仔同完阿智捕魚 而家又同daddy再拍
幾時同埋ce合作 儲齊三巨頭
無辦法啦,dc戲柒到咁,佢知道根本唔夠人講,唯有用依d低莊手法報復
大家俾部手機啲唔care mcu劇情既人(e.g.老母)幫手入post block佢啦
[劇透狗]大家請小心BABYGROOT同佢條女老人k

https://lihkg.com/t/553212/1?ref=android

LIHKG @ Android
又挑起我條Darkside癮
老人k話佢有粉字,但明明有一個留言無
完美又一次示範咩係dc狗式搬龍門
我就係睇到呢個
出面書面語達人個個都有
唔敢出影視台了
決定留守小圈子算
各位喺度匯報出面情況既勇士
請受我一拜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞