Not a single frame was shot in Africa (112)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
Tom Hardy
Sony
I am being torn apart.
留錢刷iw刷晒所有version
I see through the lies of Sony!
見到4dx有咋
有2d喎

From my point of view Sony is evil
same
喵首刷應該都係2d先
二刷(既話)再決定睇咩版
依套嘢由Spider-Man 3講到依家終於出到
有冇人知Harry Potter新書出左未?
仲有新書咩
怪獸改版?
老左覺得3d睇到頭都暈
所以都係試左2d先
定舞台劇嗰個?係嘅已經有
Btw有無人有睇hp fans嗰套電影仔
我覺得好正
d fans好有心
靠自己集氣整到套真嘅戲出黎

外國sw fans有無興趣集氣拍過套sw8
個時以為snoke會抄Palpatine
Palpatine係eu準備左復制身體成功復活
我仲以為luke係因為知道對方殺唔到
所以先去個個星球,可能個個星球有特別野可以俾佢練丹咀練特別野先成功殺到對方
所以先堅持唔走但又怕走風聲所以一個人粒聲唔出去左但又怕中途有不測所以留地圖

而ep8的故事就因為佢行唔開所以變訓練rey幫佢出去打

結果真係on99做廢老
EU的luke都唔係聖人,佢都有徒弟判變,都有錯誤的時候,但佢係永不放棄,會出黎收手尾
係咪佛仔前傳嗰套
未睇呀 有fd睇完話麻麻
但佢地真係誠意可嘉 心機搭夠
我有時會諗
如果同一班cast將啲爛左/爛爛地既戲重拍就好
寫過個好啲既劇本 or 搵過個導演
例如im3 sw ep1,2,8
普通3d都見暈
imax直頭攞命
iw都唔知點算 每個版刷一次 命都短幾年
質素係好fanmade
不過正嘅係見到班fans竟然可以推到有套成品出黎比人睇
嗰一種感動
我自己唔算好迷hp
但feel到fans對自己鍾意嘅野嗰種瘋狂
有一大班人一齊share同建立一個fandom
質素係好fanmade
不過正嘅係見到班fans竟然可以推到有套成品出黎比人睇
嗰一種感動
我自己唔算好迷hp
但feel到fans對自己鍾意嘅野嗰種瘋狂
有一大班人一齊share同建立一個fandom
回左兩次
睇4dx
分分鐘早餐都嘔埋出黎
買咗2D早場
Mtr有今年marvel戲連環三彈的海報
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞