Not a single frame was shot in Africa (112)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
佢話本土先賺到錢
但再之前就話理得你咩成本,賺的倍數係幾多
總之票房數字就係直接反映幾多人支持
你間公司賺幾多蝕幾多關得地撚事

龍門在哪
話時話 佢呢排去左邊
係咪仲喺連登asylum未放監
好掛住屌你祝福同睇你瘋狂關愛佢
前排垃圾珅狗post見到佢有出嚟抽水
Iron Man 1: Needs assembly machine to suit up

Iron Man 2: Suit comes in portable suit case

The Avengers: Suit can assemble onto him midair

Iron Man 3: Suit can assemble onto him in individual pieces

Age of Ultron: Hulkbuster

Civil War: Portable hand armor/blaster + Helicopter suit up

Homecoming: Remote control/mimic suit

Infinity War: Materializes onto him

Infinity War Part 2: Tony materializes onto suit
個畫面好好笑

睇上條預告
似係本身d紋黎
外星老mk
Tony如果學zola upload自己上網就無敵
唔需要肉身
漫畫cw2咪就係囉
講漏左,係除左ht 1/6
佢係1/6架
半可動
做咩姐
今晚12點出喵RT score
下星期二應該睇唔到朝早第一場黑豹 冇記錯好似係phase 3第一次
咁多次以黎我都係第一次睇唔到第一日
要睇我就要睇早場 再返學 返工
睇夜晚....個日唔上LIHKG 屌你老味劇透撚
1405 又一城
邊到有
我睇到佢俾cm打到散左就無更新
見親啲外國fans叫佢脫水矮瓜同purple thumb就忍唔住笑
觀眾分先驚呀
班傻鳩話要搞屎棍嘛
purple thumb 睇完個回覆就覺得好似
Grape boi

又係時候傾下我地post
幾時開始唔洗細藍字討論

等到weekend先解禁好似太耐
14/15號晚12點後?

dehydrated eggplant
15號吧?

比2-3日大家去睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞