有冇留緊長頭髮既巴打

1001 回覆
60 Like 16 Dislike
留咗5個月已經日日比人叫剪頭髮

關佢地撚事
見到前面話剷兩邊不如唔好留...
但我就係想試剷兩邊留前後
純粹想圓下細個嘅夢:留個類似漫畫不良學生嘅髮型
預左留得柒,而家都係試緊自己剷兩邊,但唔識剷真係剷到好柒,頭髮又長得慢,d頭髮又貼服,唔知點搞
留左年幾
其實係咪要修下佢好
唔經唔覺 留左半年了
留咗5個月已經日日比人叫剪頭髮

關佢地撚事

筋肉長髮痴線佬
留緊TOP KNOT, 但係條尾冇剪過勁長
搞到唔知留唔留埋兩邊轉man bun

btw, 前面留左羊咩SO
好似咁

好似咁

Bun一定型過top knot

好似咁

但係好難頂呀兩邊 本身D頭髮又唔係貼服, 會彈哂出黎

好似咁

agger

好似咁

但係好難頂呀兩邊 本身D頭髮又唔係貼服, 會彈哂出黎

日日戴帽
側邊都冇咁難頂
前陰先係
留左年半
準備今個月去剪
有啲野唔岩你就係唔岩,唔好強求

same
有冇人覺得留長頭髮一定要成個頭留 ? 旁邊剷 不如唔好留
totally agger,剷兩邊嗰啲叫咩自己做留長頭髮?!

唔通叫知頭髮?
有冇人覺得留長頭髮一定要成個頭留 ? 旁邊剷 不如唔好留
totally agger,剷兩邊嗰啲叫咩自己做留長頭髮?!

唔通叫短頭髮?

想留到咁

窮毒柒 勿笑

想留到咁

年半應該得

窮毒柒 勿笑

我頭髮又乾又硬又粗,其實係咪唔岩留長頭髮
留左年半到心口 都差唔多係時候剪

想留到咁

年半應該得

有日翻工中分 啲同事嗌我石內卜 雖然個長度真係差唔多

窮毒柒 勿笑

型撚到
留左耐巴打
7個月全頭
初頭夏天果時電大卷睇落無咁長,
依家戴冷帽
其實留長髮側邊會唔會好焗?
其實留長髮側邊會唔會好焗?

反而d頭髮有時插耳窿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞