有冇留緊長頭髮既巴打

1001 回覆
60 Like 16 Dislike
20個月
想問下有幾多個長髮巴打 有電曲?電左幾錢
有冇知近年X Japan yoshiki 果隻好似好輕嘅長髪係點搞

有無巴打帶呢種髮帶
想問邊到有得買
留左成年
個頭勁洗唔洗修薄佢
留左成年
個頭勁厚洗唔洗修薄佢
now 7個幾月
有冇人知頭cool係邊度買?

同問
留咗一年
今日終於剪咗
留名
有冇人知頭cool係邊度買?

同問

我就去街市啲車衣舖頭買 或者係賣女人野嘅
提返咁多位 men bun 巴打
styling cream 好好用
整齊好多尤其是留緊兩邊但又未夠長 bun 既巴打
連髮夾都唔洗用
連髮夾都唔洗用

邊到買 咩brand
連髮夾都唔洗用

邊到買 咩brand

brand 冇所謂
aveda 有一隻 for men 聽聞唔錯岩幼頭髮
我唔係 hk 買唔到
宜家用緊黑人頭
連髮夾都唔洗用

邊到買 咩brand

brand 冇所謂
我唔係 hk 買唔到
宜家用緊黑人頭

我粗硬髮質
連髮夾都唔洗用

邊到買 咩brand

brand 冇所謂
我唔係 hk 買唔到
宜家用緊黑人頭

我粗硬髮質

睇下 hk 有冇黑人頭 styling cream
灰色的
同埋有隻摩洛哥油 styling creamv都好似 ok
自己 search 下
連髮夾都唔洗用

邊到買 咩brand

brand 冇所謂
我唔係 hk 買唔到
宜家用緊黑人頭

我粗硬髮質

睇下 hk 有冇黑人頭 styling cream
灰色的
同埋有隻摩洛哥油 styling creamv都好似 ok
自己 search 下

Thanks
巴打們有冇邊間介紹
我個頭本身好厚 仲留緊長 後面貼膊 陰過晒臉 的水好長
大埔之前剪開都覺得佢地應該唔識點修 有冇邊間好介紹
同埋應唔應該剪左D的水去
留左一年,見證住依個po 嘅人留長再剪
因為考消防,我都剪左了。
各位巴打繼續打油

留左一年,見證住依個po 嘅人留長再剪
因為考消防,我都剪左了。
各位巴打繼續打油

大隻仔
有冇知近年X Japan yoshiki 果隻好似好輕嘅長髪係點搞

呢隻好型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞