有冇留緊長頭髮既巴打

1001 回覆
60 Like 16 Dislike
大家唔夠長千其唔好夾硬扎

呢句岩
又柒 又扯到頭痛 又扯後髮線

過多幾日就變光頭仔 有啲唔捨得

長到過下胸揮手
身面既人已放棄叫我剪髮

長直髮係難carry 紮馬尾會好啲

謝謝你 今次我會改

你睇下佢個分界 同你分界已經有唔同
真係鍾意長直可以參考下rick owens

咁我想問下界呢家野
係天生定係可以改 之前37分得太耐
變唔到其他
如果想搞好條界 係咪要早D分好等個頭慣

謝謝你 今次我會改

咁我想問下界呢家野
變唔到其他

濕頭髮分 再用風筒吹耐啲個髮根位

謝謝你 今次我會改

咁我想問下界呢家野
變唔到其他

可以試下向後吹鬆下髮根位 唔好向前吹得咁貼服

謝謝你 今次我會改

咁我想問下界呢家野
變唔到其他

可以試下向後吹鬆下髮根位 唔好向前吹得咁貼服

多謝各地
今次我會留好少少
大半年

一直想電呢隻,請問呢種頭點稱呼

我叫開細攣 拎相去髮型屋佢就明 叫佢唔好扭咁勁就有呢種效果 但最好搵d你熟小小既髮型師電 之前一路電直 但電過一之呢種公仔麵就返唔到轉頭 太正 已經電左一年
留緊
未紮到
帶帽果時 後面成個水母咁撚樣 超厚 又亂
有咩方法睇落去企理d
唔知留左幾耐 自己唔覺長但朋友係咁講
側邊橋到耳但陰唔知點解好似仲係紮得條辮仔(掂嘴)
唔係比人話核突係長到mk 電可以點搞 想轉一轉髮型keep住留
大半年

我叫開細攣 拎相去髮型屋佢就明 叫佢唔好扭咁勁就有呢種效果 但最好搵d你熟小小既髮型師電 之前一路電直 但電過一之呢種公仔麵就返唔到轉頭 太正 已經電左一年

好攣下
大半年

好攣下

好正,男人直長髮好肉酸

兩側仲有排留

兩側仲有排留

你係屋企先係咁架可?

兩側仲有排留

你係屋企先係咁架可?

出街都一樣係咁
驚鳩呀

今日整齊少少
我留長緊D丁毛

兩側仲有排留

你係屋企先係咁架可?

出街都一樣係咁
驚鳩呀

見你隻夾同我阿婆一樣先咁問
覺得個bun一個就夠 紮得怪怪地咁
不過你鍾意就得

兩側仲有排留

你係屋企先係咁架可?

出街都一樣係咁
驚鳩呀

不過你鍾意就得

留緊冇辦法啦
後面又未夠長 bun 上去, 夾硬將個 bun 拉落去就個髮尾反而前面會有扯住扯住既感覺會傷頭
側邊又係未夠長
但我已經去到無視自己呢刻有幾柒既 lvl

兩側仲有排留

你係屋企先係咁架可?

出街都一樣係咁
驚鳩呀

不過你鍾意就得

留緊冇辦法啦
後面又未夠長 bun 上去, 夾硬將個 bun 拉落去就個髮尾反而前面會有扯住扯住既感覺會傷頭
側邊又係未夠長
但我已經去到無視自己呢刻有幾柒既 lvl

下面放落黎 淨bun上面
一係下面用夾夾上去 好過你紮多舊出黎

今日整齊少少

今日整齊少少

今日整齊少少

我都知我鳩架喇

今日整齊少少

我都知我鳩架喇

修下佢啦巴打

今日整齊少少

我都知我鳩架喇

修下佢啦巴打

唔知講咩好.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞