有冇留緊長頭髮既巴打

1001 回覆
60 Like 16 Dislike

年半,夏天有排先完
各位加油

自爆

露眼就認唔到你咩
路過想問留長髮係咪基本上唔洗入salon?天生有小小捲 留長d都已經成嚿菇咁,諗住入salon叫髪型師偷薄同修一修髪尾,點知偷偷下短哂
路過想問留長髮係咪基本上唔洗入salon?天生有小小捲 留長d都已經成嚿菇咁,諗住入salon叫髪型師偷薄同修一修髪尾,點知偷偷下短哂

冇同佢講想keep住留長?
早排淨係留個頂 去到個咀就剪短左
依加想留成個頭
早排淨係留個頂 去到個咀就剪短左
依加想留成個頭

一早留長個頭啦
Under cut 長頭髮唔係人人carry到

肥毒柒,留左九個月,一開始淨係留中間,之後心諗反正都係柒就留埋隔離兩面。

咁似信和見到果班

年半,夏天有排先完
各位加油

自爆

露眼就認唔到你咩

屌你老母出黎隻揪
留緊長,甩髮甩到仆街 係咪正常 有冇得救

我之前留緊長 又係甩頭髮甩到仆街 已經禿禿地頭 下定決心剪短咗

其實只係頭髮長左 你容易見到
同你短頭髮甩既差唔多
柒頭就咪搞咁多野啦
有無人頭髮留唔長,一味得個厚,長左仲會曲曲地

見過有人天生攣頭髮留到變爆炸頭

我之前留緊長 又係甩頭髮甩到仆街 已經禿禿地頭 下定決心剪短咗

真係關事 ?唔捨得剪

年半,夏天有排先完
各位加油

自爆

露眼就認唔到你咩

大j mix kibi@bomba
或者我再題下咁多位巴打
唔好留緊 top knot / bun 唔立野
你會睇落頭髮好少,好亂
亞洲人留 messy bun 真係唔會係 first choice
反而行 neat 乾淨整齊會幾好睇

記得用 styling cream 呀巴打們加油
留緊頭髮for hair donation
唔長唔短好痛苦
或者我再題下咁多位巴打
你會睇落頭髮好少,好亂
亞洲人留 messy bun 真係唔會係 first choice

一dd人啦 搵岩自己髮型就得
我頭髮超幼 messy bun好過整齊
整齊好似無頭髮咁
或者我再題下咁多位巴打
你會睇落頭髮好少,好亂

整齊好似無頭髮咁

你唔落野就會似冇頭髮
我重點你提你地要落 styling cream
留左一年啦
成撚日都有人話我剪我頭髮
結果有日太攰屌到條友以後冇再講
上連登實有巴絲屌爆長頭髮男仔

我都有自由架
或者我再題下咁多位巴打
你會睇落頭髮好少,好亂

整齊好似無頭髮咁

你唔落野就會似冇頭髮

你有冇咩推介?

年半,夏天有排先完
各位加油

好似幾靚仔

好似mix

好靚仔

有d熟口面

達哥
或者我再題下咁多位巴打
你會睇落頭髮好少,好亂

整齊好似無頭髮咁

你唔落野就會似冇頭髮

有落
我重點係提每個人都唔需要跟你一樣款
自己最清楚自己 連留長髮都要似all back周街一樣咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞