有冇留緊長頭髮既巴打

1001 回覆
60 Like 16 Dislike
大家會唔會定期收下佢
本身啲頭髮又多又硬
而家兩側同後面好厚
你地會唔會偷薄佢?

得閒自己呠多啲個頭 睇下做唔做到自己想要既style,
個頭想要係點 都要有個target 唔係亂草咁,
btw 想知大家 如果長髮要,有 set 頭 會用咩set多? 係咪個個都用cream個類

我留到膊頭, set頭直接用spary, 輕盈D無咁重

用spray 咪硬? 我唔敢set了 一set 硬划划仲衰

無人叫你厚噴
輕輕一層噴面做定型
不過一定要吹頭
頭頂D頭髮長到過耳其實已經定左型
我用spary噴面hold住唔好阻眼
而且留到咁長頭髮有返一定厚度
噴spary只會留起面果層唔會傷到頭皮
大家會唔會定期收下佢
本身啲頭髮又多又硬
而家兩側同後面好厚
你地會唔會偷薄佢?

btw 想知大家 如果長髮要,有 set 頭 會用咩set多? 係咪個個都用cream個類

無人叫你厚噴
輕輕一層噴面做定型
不過一定要吹頭

啱啱開始留 而家到下爬
想問下吹頭洗唔洗落鹽水同落泥?
定淨係噴spray好啲?
lm
大家會唔會定期收下佢
本身啲頭髮又多又硬
而家兩側同後面好厚
你地會唔會偷薄佢?

無人叫你厚噴
輕輕一層噴面做定型
不過一定要吹頭

啱啱開始留 而家到下爬
想問下吹頭洗唔洗落鹽水同落泥?
定淨係噴spray好啲?

起初我噴鹽水
但有次去過髮型師朋友到修少少果陣
佢用spary做到我用鹽水既效果
而且唔難掌握技巧
同埋鹽水會落到頭皮層
所以我就改左用spary
泥果D太重啦
set出黎好快塌
反而pomade set all black幾好
呢個post生命力好強
留左大約半年
lmlm~
各位加油
開post既我估唔到收左皮
好想識長髮巴打啊
各位加油

剪咗啦?
留長髮既巴打 見工個陣有冇困難?

我諗見你果個人都識睇你有無執過個頭 呃唔到啦
所以all back扎一扎佢 睇落乾淨整齊就ok啦
各位加油

點解剪左?
留左三個月,頭髮拮眼,未夠長扎起,而家用頭箍。
全盛時期
可惜影完1個月後就發神經剪左

笑到收唔到聲
全盛時期
可惜影完1個月後就發神經剪左

笑到收唔到聲

必經階段
而家留咗差唔多年半
但都發覺再長啲修吓佢
因為前面點留都冇後面咁長
好似感覺上有啲後重前輕咁
同埋留到夠長紮髻
但啲baby hair 都好長 不過又未夠長紮起
成日都勁凌亂
留左年半
側面同前面長得好慢好慢
但後邊就去到背
有冇咩方法去過渡
感覺好柒 經常被叫剪頭髮
留左年半
側面同前面長得好慢好慢
但後邊就去到背
有冇咩方法去過渡
感覺好柒 經常被叫剪頭髮

戴著帽出街先?
記得係到第一次留言先岩岩開始留 依家已經就黎到膊
記得係到第一次留言先岩岩開始留 依家已經就黎到膊

半年咁快?不過會越嚟越慢(好似係)我呢半年長度都係維持喺心口附近 冇乜變過 淨係識變厚
請問有無巴打有用頭髮急急長,姐喺馬油果嗰!
大家覺得有無用

利申用咗一個月都無
大家覺得有無用

利申用咗一個月都無

無 用施巴反而覺得長得幾快
大家覺得有無用

利申用咗一個月都無

無 用施巴反而覺得長得幾快

聽日落樓下睇下先,唔該巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞