有冇留緊長頭髮既巴打

1001 回覆
60 Like 16 Dislike
[img]https://na.cx/i/UE32Hd7.jpg[img]
[img]https://na.cx/i/4NTwV17.jpg[img]
留過年半定兩年 之後因為工作剪撚左
見完工之後先知可以唔洗剪 經理仲問我做咩剪左去 好可惜

之後再轉工 呢份就有限髮型 真係愈剪愈短

不過最近又轉工 希望之後搵日剪光頭 由0開始再留過

自問接受唔到呢種長直髮

我只係完全冇剪過頭髮
同埋留到一半果陣拉過一次直

師傅 放棄啦.. 我諗短頭髮岩你多D

我做錯D咩 37分界姐

有時候髮型呢家野, 唔係話自己鐘意就CARRY到既.....係唔係咁講先

對唔住
另外我想問 有冇人留到髮線後移/37分界條界愈黎愈大嘅問題

長直髮係難carry 紮馬尾會好啲

謝謝你 今次我會改

謝謝你 今次我會改

但就咁睇你個髮型我覺得冇乜野 幾ok喎
留左就快半年 雖然留得唔靚🤦🏻‍♂️

攣髮加分

好似剪左後同側邊

攣髮加分

好滾動 留咁耐第一次比人讚

攣髮加分

香港地男人留好難比人讚
日日比人屌就有份

好似剪左後同側邊

冇剪過喎 不過可能因為留之前係undercut 所以好似剪左後同側邊掛

攣髮加分

香港地男人留好難比人讚
日日比人屌就有份

我個FD日日屌鳩我 喂 好撚肉酸啊 剪撚左佢啦

好似剪左後同側邊

冇剪過喎 不過可能因為留之前係undercut 所以好似剪左後同側邊掛

好似剪左後同側邊

好似剪左後同側邊

好似剪左後同側邊

睇相黎講, 得三個巴打真係留得好睇
其他繼續努力啦下....

邊三位

雷克雅未克巴打
山下智鳩障巴打
同你 龜龜男巴打

多謝多謝
各花入各眼啫
Top knot 其實放落嚟係咪遮到兩邊
想top knot先bun咁留

遮到但會好柒

我就係咁
岩岩剷起個陣top knot
側邊後邊長啲就放髮遮
長到咁上下又剷

你以前個頭咪幾好睇 留翻佢啦
如果宜家個頭自己滿意就冇所謂啦
大半年

一直想電呢隻,請問呢種頭點稱呼
留左十一個月了
但而家仲係唔嗲唔吊咁 側邊仲未夠長扎起
就黎要搵工 好想一刀剪晒佢

過多幾日就變光頭仔 有啲唔捨得

謝謝你 今次我會改

你睇下佢個分界 同你分界已經有唔同
真係鍾意長直可以參考下rick owens

好攣

過多幾日就變光頭仔 有啲唔捨得

好柒
大家唔夠長千其唔好夾硬扎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞