有冇留緊長頭髮既巴打

1001 回覆
60 Like 16 Dislike
本身有少少女相
成日比人叫小姐

我都係有啲女相,但係把聲粗
好享受啲人叫我小姐跟住聽到我把聲個反應
你地會唔會 (妖) 過耳仔?
我平時都妖 但唔妖好睇d

大家d頭髮點攪

ps 過膊頭

多數會繞耳仔
唔鍾意d頭髮掂到塊面

我見d女仔好似係用髮夾 夾住頭髮係耳後?
我都想咁 有冇人係

有 長頭髮用髮夾好平常
各位通常洗頭隔幾耐或者隔幾耐先用洗頭水?
目前留左四個幾月,目前三日唔洗就會覺得頭痕頂唔順。頭皮就因為戴cap帽出街所以唔驚。

日日洗 接受唔到唔洗頭就訓
尤其香港咁污糟
留左7個月
開sem比人笑撚到仆街
乞衣 癲佬 女人 乜撚都聽過
好撚尷尬

返工比人叫過小姐
岩岩唔小心去左髮型屋偷薄啲頭髮
原本後面可以扎到條短短嘅辮
而家修完之後扎唔到
同埋感覺真係少左好多頭髮
好冇安全感
岩岩唔小心去左髮型屋偷薄啲頭髮
原本後面可以扎到條短短嘅辮
而家修完之後扎唔到
同埋感覺真係少左好多頭髮
好冇安全感

到底偷薄會唔會有影響?
為咗返工剪咗 原本留到下爬多啲
留左年幾都要剪了
留左7個月
開sem比人笑撚到仆街
乞衣 癲佬 女人 乜撚都聽過
好撚尷尬

試過俾人話去左流浪,仲有似耶穌

想留到咁 有冇識剪男士長髮既salon介紹?

咁都叫長髮咩

咁都叫長髮咩

留哩種 真係會差D架 全個頭留啦 要留就狠心D 唔好懶留旁邊
以前留過到背位 唔識點紮得好 留咗2年半咗右
有時點都要修修 咁先長得快
一年前返新工 宜家短撚到 但好清爽

反而覺得短頭髮 可以轉的髮形小左 我E家留到鼻到 可以吹下中間界又得

73分都可以 係真係睇自己曉唔曉點吹自己個頭

要一直KEEP著留 想變武士頭
冬天(九月)開始留,長期戴冷帽,去到3月都已經all back,留到6月已經武士頭。
想頭髮長快d,用d生髮洗頭水,真係得。

求推介
以前留過到背位 唔識點紮得好 留咗2年半咗右
有時點都要修修 咁先長得快
一年前返新工 宜家短撚到 但好清爽

反而覺得短頭髮 可以轉的髮形小左 我E家留到鼻到 可以吹下中間界又得

73分都可以 係真係睇自己曉唔曉點吹自己個頭

要一直KEEP著留 想變武士頭

想札起又得,中間界又得

不過夏天一厚就好熱
次次札到武士頭兩個星期就去偷返薄

利申:過下巴,有少少掂到膊

肥毒柒,留左九個月,一開始淨係留中間,之後心諗反正都係柒就留埋隔離兩面。

肥毒柒,留左九個月,一開始淨係留中間,之後心諗反正都係柒就留埋隔離兩面。

呢d時候我建議都係帶帽,你咁樣好易出事

留得黎都係修下個形好d

Ching減左肥先
頭骨頂好平,加髲量小,好煩

Ching減左肥先

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞