有冇留緊長頭髮既巴打

1001 回覆
60 Like 16 Dislike

4年,間唔中會剪走髮尾
因為開哂叉

巴打扎左辮咩樣

應該接近自爆

補翻張圖先

幾型 想留到咁

想留到鎖骨咁長跟住電
宜家日日夾佢好煩

日日夾係咪好傷啲頭髮?

還可以啦 本身都傷

有冇邊隻夾推介?可以夾直、夾孿

岩岩出街見到 amika隻牌子好似幾好咁 話鈦金屬面冇咁傷髮 而我自己又唔太識
想問下各位意見

你想要邊隻孿?我張圖個個頭都係用直髮夾夾出嚟 個日同frd行街經過amika 勁hard sale狗也不屌
ghd唔錯!可以睇下
利申非打手

補翻張圖先

幾型 想留到咁

想留到鎖骨咁長跟住電
宜家日日夾佢好煩

日日夾係咪好傷啲頭髮?

還可以啦 本身都傷

岩岩出街見到 amika隻牌子好似幾好咁 話鈦金屬面冇咁傷髮 而我自己又唔太識
想問下各位意見

你想要邊隻孿?我張圖個個頭都係用直髮夾夾出嚟 個日同frd行街經過amika 勁hard sale狗也不屌
ghd唔錯!可以睇下
利申非打手

我本身想夾一夾直前面啲陰 因為個陰一長就會自己翹起 而啲頭髮又未夠長可以夾到成個頭孿晒 所以想夾一夾啲陰先 等到夠長先慢慢夾孿

我琴日行過amika個男sales幾好人 幫我夾直前面啲陰之餘仲教我可以夾一夾孿個頭啲頭髮睇落好似好蓬鬆咁 仲猛咁叫我試下

不過我主要都係想夾之餘又唔好太傷啲頭髮 第一次留長所以好多野都唔識
1999 ghd邊到有門市可以睇下
留緊top knot
依家岩岩掂到上唇
但以前剪開斜陰
所以有一邊太短 扎唔到
留左三年,經常想放棄剪返短但係唔捨得
有冇人覺得留長頭髮一定要成個頭留 ?
旁邊剷 不如唔好留

補翻張圖先

幾型 想留到咁

想留到鎖骨咁長跟住電
宜家日日夾佢好煩

日日夾係咪好傷啲頭髮?

還可以啦 本身都傷

想問下各位意見

ghd唔錯!可以睇下
利申非打手

我本身想夾一夾直前面啲陰 因為個陰一長就會自己翹起 而啲頭髮又未夠長可以夾到成個頭孿晒 所以想夾一夾啲陰先 等到夠長先慢慢夾孿

我琴日行過amika個男sales幾好人 幫我夾直前面啲陰之餘仲教我可以夾一夾孿個頭啲頭髮睇落好似好蓬鬆咁 仲猛咁叫我試下

不過我主要都係想夾之餘又唔好太傷啲頭髮 第一次留長所以好多野都唔識

行過timesquare log on都見到有amika 個男sales係熱情 不過佢好hard sale 仲要最後幫我朋友夾得一邊 好似焗住要買咁 btw timesquare有ghd 可以睇下 佢都有得試
我啲頭髮勁直 孿孿地似鬼佬個啲頭髮先正
旁邊剷 不如唔好留

agger!
留左三年,經常想放棄剪返短但係唔捨得

兩年幾,已剪,冇點唔捨得
旁邊剷 不如唔好留

totally agger,剷兩邊嗰啲叫咩自己做留長頭髮?!

補翻張圖先

幾型 想留到咁

想留到鎖骨咁長跟住電
宜家日日夾佢好煩

日日夾係咪好傷啲頭髮?

還可以啦 本身都傷

想問下各位意見

ghd唔錯!可以睇下
利申非打手

行過timesquare log on都見到有amika 個男sales係熱情 不過佢好hard sale 仲要最後幫我朋友夾得一邊 好似焗住要買咁 btw timesquare有ghd 可以睇下 佢都有得試

我都聽過呢個問題 我行希慎果間又冇呢個問題
等我遲啲去果到睇下先 順便試埋效果好唔好 ghd有冇細夾

不過我啲頭髮又乾又旱又硬應該點搞好 想變到柔順啲 唔好咁旱
1999 ghd邊到有門市可以睇下[/quote]

我啲頭髮勁直 孿孿地似鬼佬個啲頭髮先正[/quote]

不過我啲頭髮又乾又旱又硬應該點搞好 想變到柔順啲 唔好咁旱[/quote]

amika啲樣太少女 我好睇sales點sale我 好憎hard sale 冇記錯ghd係冇細夾的 用下髮膜焗下油或者用護髮素啦

不過我啲頭髮又乾又旱又硬應該點搞好 想變到柔順啲 唔好咁旱

amika啲樣太少女 我好睇sales點sale我 好憎hard sale 冇記錯ghd係冇細夾的 用下髮膜焗下油或者用護髮素啦

屌唔識cut quote添
旁邊剷 不如唔好留

對唔住囉

留左三年留名

男人老狗留呢種頭會唔會好柒

利申: 173 瘦底 個樣似女人

我平時出街番工都係札馬尾(同張相差唔多長)

利申:179 瘦底 個樣似女仔

留左三年留名

幾型

留左三年留名

幾型

好彩做design可以瘋狂留頭髮😎
留名

留左三年留名

哩位巴把留得靚喎

留左三年留名

哩位巴把留得靚喎

修一修d 雜毛就更型
留咗5個月已經日日比人叫剪頭髮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞