[Uaena] IU 討論區 (17) - 又係時候聽住聖誕歌過節

1001 回覆
29 Like 6 Dislike
兒童學生嗰輩都重有15%,有排食噃~

話說十代唔多聽娘娘架喎…
有乜歌吸到佢地做飯

好心酸
韓國藝人唔易做

不嬲都係對人歡笑背人愁…
唔記得之前睇過咩節目…
娘娘都講過佢有段時間又係失眠同埋有少少情緒病…

Healing Camp,2014年,同金昌完、樂童兄妹一齊上去嗰集,話有一期有多少厭食。失眠就好似唔止一次提過...

所以其實都好擔心娘娘

有乜歌吸到佢地做飯

我見IUTV香港果集機場禁區果d妹妹飯好似好細個

有乜歌吸到佢地做飯

會唔會係由舊歌入手,所以唔計落條數?
一係,就新歌排6-20嗰類,加埋就有返條數響度...
即係咁… 去得拜祭既都係最親既朋友…
實係會喊晒口無乜精神…
咁樣有乜咁好睇呢?
佢地已經好傷心,俾返少少空間佢地好唔好?
要睇片睇相既自己上twitter youtube 睇夠佢啦… 唔好post喺度啦…
即係咁… 去得拜祭既都係最親既朋友…
實係會喊晒口無乜精神…
咁樣有乜咁好睇呢?
佢地已經好傷心,俾返少少空間佢地好唔好?
要睇片睇相既自己上twitter youtube 睇夠佢啦… 唔好post喺度啦…

娘娘辛苦啦 好好休息下啦
有咩唔開心記住揾人講呀

淨係吸十代既男飯
十代女飯唔夠大勢團黎

淨係吸十代既男飯
十代女飯唔夠大勢團黎

不過咁都已經係女偶像界別冠軍,只係輸畀防彈同Wanna One嘅人,犀利...

淨係吸十代既男飯
十代女飯唔夠大勢團黎

Btw你哋白茶都好受歡迎噃...

淨係吸十代既男飯
十代女飯唔夠大勢團黎

Btw你哋白都好受歡迎噃...

佢都多廣告代言
不過同娘娘比唔係佢嗰皮啦

有乜歌吸到佢地做飯

40代既父母播,佢地聽
由細個開始聽

佢都多廣告代言
不過同娘娘比唔係佢嗰皮啦

師太呢啲 KRW 10B 級別...

話說早兩晚瞓覺,發夢見到自己睇報紙,睇到娛樂版,見到一行嘢寫住「IU資產900億韓圜 韓國女藝人之首」,好搞笑...

有乜歌吸到佢地做飯

40代既父母播,佢地聽
由細個開始聽

聽完一代又一代,變咗我哋四大天王、送禮勤同陳奕迅咁...

話說早兩晚瞓覺,發夢見到自己睇報紙,睇到娛樂版,見到一行嘢寫住「IU資產900億韓圜 韓國女藝人之首」,好搞笑...

娘娘表示已經搵夠過世用既身家…
幾多億won已經唔重要…
娘娘繼續走創作路線 同埋試唔同類型既歌
另一方面仲要做演員 李知恩

計計下發現,一個月洗70萬HKD都可以洗成75年

我哋做多十世八世都無咁多...

計計下發現,一個月洗70萬HKD都可以洗成75年

我發夢嗰陣無睇到張報紙咩年份...佢條數唔難計,宜家應該無咁多身家嘅。

年入KRW 10B 係早幾年,宜家應該12-15B 。但呢個數係gross嚟,扣返公司嗰份 (當係五五分賬啦),再扣埋稅 (大約40%),一年淨肉應該係3.5-4.5B 左右。扣晒養家、捐錢、自用,年儲蓄大約有3B,計返由紅到宜家,6-7年,身家應該係15-20B 左右 (折返港紙1-1.4億)。不過都係好籠統咁估...

秉持住T恤買三送一既慳家精神,使極都使唔曬啦
年入KRW 10B 係早幾年,宜家應該12-15B 。但呢個數係gross嚟,扣返公司嗰份 (當係五五分賬啦),再扣埋稅 (大約40%),一年淨肉應該係3.5-4.5B 左右。扣晒養家、捐錢、自用,年儲蓄大約有3B,計返由紅到宜家,6-7年,身家應該係15-20B 左右 (折返港紙1-1.4億)。不過都係好籠統咁估...

話說傳聞娘娘無收續約金續約…
係82分… 佢係8嗰份…
我重未出去訂娘娘官方SG 信和係咪無得訂啦?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞