[Uaena] IU 討論區 (17) - 又係時候聽住聖誕歌過節

1001 回覆
29 Like 6 Dislike
Nanbee
https://www.koreastardaily.com/tc/news/101139

無得頂嘅fan service...派餐500份。
飯一送四,一樣有女團效果~
[img]assets/faces/xm/hoho.gif[/img]

不過再望真d nanbee 隻手…

molamola…
仲要有唔同味揀

不過最勁嗰次應該係預錄完 red shoes 之後包咗間餐廳請晒班飯食飯

「唔好喊啦...煮個麵你食吖?」
包場請食飯,好癲~~
響香港可能係全盛時期嘅「華仔天地」之類先有咁好福利...
飯一送四,一樣有女團效果~
[img]assets/faces/xm/hoho.gif[/img]

不過再望真d nanbee 隻手…

molamola…

可惡 痴線買個年曆都酚炒,我係咪生錯世界
呢張相分唔到nanbee
唯有等到下年先買,唔信等到出年都仲炒緊
包場請食飯咁癲~~
今朝又loop左幾次Dlwlrma,娘娘依家d表情控制真係世界級

起碼有幾個位都電到我暈果隻
thanks!!!!!!!
期待呀!!!!!
正呀!~今晚再煲先
thanks!
夏天夜信既話柔和得濟喎
係就呢首啦

https://youtu.be/0Ugso9-E5gA
可惡 痴線買個年曆都酚炒,我係咪生錯世界

年年都斷貨架啦,月頭有得訂就訂咗先啦
包場請食飯咁癲~~

嗰陣時佢話錄咗7次辛苦班飯嘛
https://youtu.be/iWtTnop2Mag
夜信飯拍娘娘 focus
[url]點講呢...與其話係現代感,不如話係充分理解歌曲內容同感情之後,自己「調製」咗一個承接到原作但又有新意嘅版本。噚晚聽開,另外再聽多十幾個cover,女cover之中,真心覺得佢個係聽過嗰堆之中最好。而各類男女cover之中,有部分係幾可惜/少少失望:響原作副歌啲發力位出力太多或刻意賣弄,失咗歌曲「誠摯」嘅基調...[/url]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞