[Uaena] IU 討論區 (17) - 又係時候聽住聖誕歌過節

1001 回覆
29 Like 6 Dislike

RIP女神好似幾中意呢首歌...成日都多謝佢作首歌俾佢

娘娘同佢又係好frd 架...

RIP女神好似幾中意呢首歌...成日都多謝佢作首歌俾佢

娘娘同佢又係好frd 架...

諗起隻歌內容,其實都反映一個問題:失眠。呢味嘢,都真係好濕滯...
花書籤2首secret garden夜晚愈聽愈有feel

回眸一笑步生花

回首處,秋水鏡中分。玉靨微揚春乍曉,橫波偶轉歛寒雲。妍豈在釵裙?

遠而望之,皎若太陽升朝霞。
迫而察之,灼若芙蕖出淥波。

回眸一笑步生花

回首處,秋水鏡中分。玉靨微揚春乍曉,橫波偶轉歛寒雲。妍豈在釵裙?

《洛神賦》~

回眸一笑步生花

《洛神賦》~

睇黎我哩D學渣都係出番去先

回眸一笑步生花

《洛神賦》~

睇黎我哩D學渣都係出番去先

掉轉頭講電腦講science又到我變學渣0架啫...
好心酸
韓國藝人唔易做
唉...人生無常
諗諗下發現可能寫歌比娘娘個陣,個心已經出咗事
諗諗下發現可能寫歌比娘娘個陣,個心已經出咗事

應該係。首歌基本上就係講(嚴重)失眠...

想問下呢幅係唱緊咩歌?
啱啱聽返iu首12月24日再次沉船

想問下呢幅係唱緊咩歌?

《Zeze》Chat-shire
好心酸
韓國藝人唔易做

不嬲都係對人歡笑背人愁…
唔記得之前睇過咩節目…
娘娘都講過佢有段時間又係失眠同埋有少少情緒病…
娘娘40代好感度第一同 50代仲上榜真係

想問下呢幅係唱緊咩歌?

《Zeze》Chat-shire

原來係Zeze,睇相見過好幾次呢個架都唔知係邊首,港場又冇呢個佈置
好心酸
韓國藝人唔易做

不嬲都係對人歡笑背人愁…
唔記得之前睇過咩節目…
娘娘都講過佢有段時間又係失眠同埋有少少情緒病…

Healing Camp,2014年,同金昌完、樂童兄妹一齊上去嗰集,話有一期有多少厭食。失眠就好似唔止一次提過...

第一之外仲要壓倒女團們,果然係一人女團李知恩
今年娘娘真係好勤力

其實係十代至五十代通殺

其實係十代至五十代通殺

兒童學生嗰輩都重有15%,有排食噃~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞