[Uaena] IU 討論區 (17) - 又係時候聽住聖誕歌過節

1001 回覆
29 Like 6 Dislike

好正
竟然真係有呢一日!!!
會唔會係我share
竟然真係有呢一日!!!

其實佢仲有D 咩舊歌收收埋埋未唱....
情憑誰來定錯對
正呀....

唱韓版情憑誰來定錯對!??
竟然真係有呢一日!!!

無憾
我地預言實現了

無憾
我地預言實現了

娘娘可唔可以開次淨係唱舊歌既 con....

無憾
我地預言實現了

娘娘可唔可以開次淨係唱舊歌既 con....

好似容祖兒咁開個side track+翻唱歌既con

無憾[img]assets/faces/xm/cry.gif[/img]
我地預言實現了[img]assets/faces/xm/cry.gif[/img]

娘娘可唔可以開次淨係唱舊歌既 con.... [img]assets/faces/xm/sosad.gif[/img] [img]assets/faces/xm/cry.gif[/img] [img]assets/faces/xm/cry.gif[/img]

可唔可以唱一次講不出再見韓文版
佢team人是咪有人識中文,響我哋呢度mon po...
佢team人是咪有人識中文,響我哋呢度mon po...

之前係未你喺度講過叫佢唱返<情憑誰來定錯對>?
就係我...
哩個PO有詩人,有大預言家,IU POST卧虎藏龍

兩年後既 cindy 姐...
少咗份西面善良咗...
其實sub入去當年劇集個尾都得...

又:條紅裙襯起膚色,勁靚。
連登U

癡線, 岩岩先睇番個開場, 真係世界級, 又一場經典既LIVE
娘娘既然會唱情憑誰來定錯對, 點解唔擺埋入花書籤2裡面
真係好想好想好想聽
癡線, 岩岩先睇番個開場, 真係世界級, 又一場經典既LIVE

今日個 stage 我都 loop 咗好多次... 停唔到...
留名等娘娘出 <花書籤 3>
開場個stage?係接得靚...由化妝室轉入去開場上台,好順暢。唔似SBS「名動江湖」嗰種「水平」...
等到2020差唔多啦
等到2020差唔多啦

我想佢出返<花書籤2>首主打先....
頭先得嗰幾秒MV 片唔夠呀...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞