Get this man a shield (107)

1001 回覆
60 Like 5 Dislike

7話晒都係幾十年後第一套
梗係有咁大煲咁大
7係唔差 不過都唔係話好好 都好多人唔中意
7票房成2066m, iw要好努力追

七我覺得中上喇,又未去到好炒冷飯

首先 點解kata做左emoji撚

點解要上就好易拆啦
求其話佢同tony結左婚 要共同進退出生入死咪得囉

屌 無為意 快快手手回左

我覺得話佢覺得唔夠人打幫埋手都得啦
本身tony都應該有留到甲俾佢用

Im3 Jarvis都控到成堆甲
Friday無理由唔得
而且Pepper都似唔想上戰場啦

其實咁講佢大可以全部用ai控甲
aou cw iw都唔洗自己落場打啦
但pepper結左婚 話佢唔想再好似以前咁等tony收山 想陪tony一齊打都唔奇既

咁Tony唔止有甲,仲有腦
有好多野要靠佢臨場分析應變
Pepper Im3都唔想Tony再Suit Up
自己更加唔會想Suit Up同Tony一擔擔咁

如果係焗住要打呢

點解dc9咁撚柒都唔肯收皮

呢個係binc 黎架,呢個po出 智3仲未上

但pepper結左婚 話佢唔想再好似以前咁等tony收山 想陪tony一齊打都唔奇既

但pepper im3都有講I think I understand why you don't want to give up the suits
佢既然肯同返tony一齊 就梗係會接受埋tony suit up啦
tony唔會收山 pepper又唔放心佢一個打大佬 咪一齊上戰場囉
哎呀
可唔可以搵人扑暈我
四月先叫番醒我

唔睇黑豹

二月醒一醒再扑暈番
哎呀
可唔可以搵人扑暈我
四月先叫番醒我

唔睇黑豹

二月醒一醒再扑暈番

你問下肥熊可唔可以讓個雪櫃俾你雪住自己先

我知 你估依家佢地會唔出咩 dc9死性不改

7話晒都係幾十年後第一套
梗係有咁大煲咁大
7係唔差 不過都唔係話好好 都好多人唔中意
7票房成2066m, iw要好努力追

七我覺得中上喇,又未去到好炒冷飯

又要派ref滿足舊fans
又要加新野吸新fans
7算平衡得唔錯架喇
雖然我都覺得冇乜新野同驚喜

但pepper im3都有講I think I understand why you don't want to give up the suits
佢既然肯同返tony一齊 就梗係會接受埋tony suit up啦
tony唔會收山 pepper又唔放心佢一個打大佬 咪一齊上戰場囉

條片分兩個戰場
一個NYC
一個Wakanda
假設仲未合軍
NYC果邊咩人死會令Tony有崔那嘅表情
Spidey/Pepper
但係Spidey有sony armor
係咪有人提pepper死?

係我估啫
可以睇返前兩頁個推論

我等左2年喇

我發現唔少人都想pepper同rhodey死
佢兩個死左tony會好慘
所以tony身邊人唔死得

但同樣地Tony更加唔放心Pepper
Im3為佢做40幾套甲

係我估啫
可以睇返前兩頁個推論

我等左2年喇

我都唔想佢地虐Tony
但死左有得演技大爆發
諗諗下
今年的確係DC年
DCEU今年有ww jl
相比起bvs ss
係dc 歷入面 同自己比
係DC年喎

但同樣地Tony更加唔放心Pepper
Im3為佢做40幾套甲

講番反方
如果Pepper想落場打Tony唔會阻止佢咩
套suit唔會有wife monitor protocol?
上個post竟然有人唔知邊個係智

乖啦 佢冇追開post嘛
新人應該好多用語都睇唔明

係頭post執個用語list

第一個一定係 BABYGROOT = 150

廢con/fail con

係我估啫
可以睇返前兩頁個推論

我等左2年喇

我都唔想佢地虐Tony
但死左有得演技大爆發

一個都不能死

首先 點解kata做左emoji撚

點解要上就好易拆啦
求其話佢同tony結左婚 要共同進退出生入死咪得囉

屌 無為意 快快手手回左

我覺得話佢覺得唔夠人打幫埋手都得啦
本身tony都應該有留到甲俾佢用

Im3 Jarvis都控到成堆甲
Friday無理由唔得
而且Pepper都似唔想上戰場啦

如果係焗住要打呢

咁要睇咩原因喇

之前見有dc9 po呢個人既野,但又唔po呢個bin c po
出面突然靜晒
The war is over

係我估啫
可以睇返前兩頁個推論

我等左2年喇

估唔到Rhodey會係Cap個邊

之前見有dc9 po呢個人既野,但又唔po呢個bin c po

真係好撚好笑

係我估啫
可以睇返前兩頁個推論

我等左2年喇

我都唔想佢地虐Tony
但死左有得演技大爆發

一個都不能死

最好死埋spidey

係我估啫
可以睇返前兩頁個推論

我等左2年喇

我都唔想佢地虐Tony
但死左有得演技大爆發

一個都不能死

最好死埋spidey

諗諗下
今年的確係DC年
相比起bvs ss
係DC年喎

可能係第一年 亦係最後一年
諗諗下
今年的確係DC年
相比起bvs ss
係DC年喎

可能係第一年 亦係最後一年

咩年,生忌定死忌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞