Get this man a shield (107)

1001 回覆
60 Like 5 Dislike

Hottoys排到落彌敦道...

玩HT 搵位擺都幾大獲

玩HT 搵位擺都幾大獲

希望佢地臨走前出漫畫入面最勁最後既version啦 留個紀念

有無Vanity Fair個source

啲華文媒體真係
咪就係VF第一篇cover story
輝神話會有英雄退場 係mcu finale咁
都冇confirm過元祖avg全部退場
VF嗰兩篇article我都有貼link出黎
建議大家睇新聞都係睇返source
尤其英雄片news 中文新聞九成都係嘩眾取寵/流料
上次出面討論im有人貼條新浪link話confirm有im4
佢又真係信

CE剃左鬚

平時佢自己都唔鍾意冇鬚

同daddy相反
平時daddy一拍完戲即刻剃鬚
btw ce剃鬚
應該真係拍緊之前片場流出個1940s部分
上次出面討論im有人貼條新浪link話confirm有im4
佢又真係信

其實一路以來話完約唔拍嘅係chris evans 因為佢想做導演
rdj講過劇本爛之前就會收手 但係無話過唔會再做
其他人都無講話唔做
sj仲同其他女演員啱啱pitch左全女班team up比輝神
當然marvel要整死佢地就第二件事
話時話 iw會唔會見到輝神cameo
佢又真係信

其實一路以來話完約唔拍嘅係chris evans 因為佢想做導演
rdj講過劇本爛之前就會收手 但係無話過唔會再做
其他人都無講話唔做
sj仲同其他女演員啱啱pitch左全女班team up比輝神
當然marvel要整死佢地就第二件事

有時見到呢d新聞真係要睇返source
點睇marvel十四套都無oscar而dc用三套就搞掂?
https://lihkg.com/thread/136296/page/1?ref=ios

呢個post真係不得了,搵個冇比佢block既巴打 開po貼link貼圖 逐隻逐隻清算

我諗冇咩人冇俾隻縮頭烏龜"block"

咪以為柒左唔出聲就算

https://lihkg.com/thread/136296/

清算DC狗開始

Babygroot
點睇dceu拍到第五套就收皮?
拎完Oscar,然後?
DC狗淨係識圍爐,柒左唔識面對?
DC定marvel肉酸D?
影視台有四十幾人屌柒你喎
你當日唔咁串咪無事囉,係都要衝出黎柒

憎男人,JL黎緊諗住拎幾多個Oscar
日比野未來,JL派狗糧你食得開唔開心呀?
無敵大雞巴,你D狗糧食曬未?餓死左?
炮台山車神,唔知你而家咩心情呢
小智,你冇眼睇DC定marvel?
D.Cousins,垃圾JL夠邊套marvel砌?
菱川六花,冇j 打就潛,你同支那人有咩分別?
我愛我老婆,你仲有咩好講?
亭無休,我算唔算迫害緊你?你面對左未?
Doodlebug話迪士尼屎都冇粒,抵你食屎啦
狼人老根,其實Marvel俾Oscar迫害成點?

當日有份射精既12隻DC狗
今日縮左去邊?

好有心

玩HT 搵位擺都幾大獲

希望佢地臨走前出漫畫入面最勁最後既version啦 留個紀念

好想隊長出膦片suit

玩HT 搵位擺都幾大獲

屋企果三隻貓勁唔生性

啲華文媒體真係

已經估到係咁,成日有人睇完錯既新聞/漫畫故事譯文之後大大聲咁話咩咩咩,扮到好熟
其實柒到

咪以為柒左唔出聲就算

https://lihkg.com/thread/136296/

清算DC狗開始

Babygroot
點睇dceu拍到第五套就收皮?
拎完Oscar,然後?
DC狗淨係識圍爐,柒左唔識面對?
DC定marvel肉酸D?
影視台有四十幾人屌柒你喎
你當日唔咁串咪無事囉,係都要衝出黎柒

憎男人,JL黎緊諗住拎幾多個Oscar
日比野未來,JL派狗糧你食得開唔開心呀?
無敵大雞巴,你D狗糧食曬未?餓死左?
炮台山車神,唔知你而家咩心情呢
小智,你冇眼睇DC定marvel?
D.Cousins,垃圾JL夠邊套marvel砌?
菱川六花,冇j 打就潛,你同支那人有咩分別?
我愛我老婆,你仲有咩好講?
亭無休,我算唔算迫害緊你?你面對左未?
Doodlebug話迪士尼屎都冇粒,抵你食屎啦
狼人老根,其實Marvel俾Oscar迫害成點?

當日有份射精既12隻DC狗
今日縮左去邊?

好有心

呢堆狗真係去哂邊
係咪jl收左皮 要死返去攬住個oscar哭喪

啲華文媒體真係

已經估到係咁,成日有人睇完錯既新聞/漫畫故事譯文之後大大聲咁話咩咩咩,扮到好熟
其實柒到

其實平時有咩重要消息我同其他手足都盡量貼source上黎
淨係追小圈子啲消息已經準確過出面二十倍
唔好睇咁多出面啲譯文啦 尤其fb啲濕鳩clickbait文

啲華文媒體真係

其實柒到

對唔住各位大佬
可唔可以整返個dc狗名單,上前block晒佢地,費時佢地為報仇劇透

其實柒到

對唔住各位大佬

下次睇news記住睇source就得喇
可唔可以整返個dc狗名單,上前block晒佢地,費時佢地為報仇劇透

隨口噏都幾件啦
150 babygroot
汪汪汪 沙贊
55波 青邊鮑

臨上前兩日唔好上連登會穩陣啲
分分鐘佢地用分身劇透架

臨上前兩日唔好上連登會穩陣啲
分分鐘佢地用分身劇透架

150個仆街又去台灣

隨口噏都幾件啦
150 babygroot
汪汪汪 沙贊
55波 青邊鮑

屌你 老人k
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞