Get this man a shield (107)

1001 回覆
60 Like 5 Dislike
AOS睇左一半 玩到咁
仲當唔當mcu
好sad 個個都唔撐tony 同戲入面一樣
iw 你地就知daddy先係最有遠見果個
AOS睇左一半 玩到咁
仲當唔當mcu

我都係啱啱睇咗一半
到時無晒superhero?
civil war post 青邊鮑讚cw 踩bvs
原來佢係真心
AOS睇左一半 玩到咁
仲當唔當mcu

我都係啱啱睇咗一半

點解要傳coulson佢地去未來仲話佢地會係救世主 我傳班avengers唔好?
AOS睇左一半 玩到咁
仲當唔當mcu

我都係啱啱睇咗一半

點解要傳coulson佢地去未來仲話佢地會係救世主 我傳班avengers唔好?

因為班avengers已經死哂
好sad 個個都唔撐tony 同戲入面一樣
iw 你地就知daddy先係最有遠見果個

cw上前我喺高登開過cap vs im post
嗰時已經係team cap領先
好多人理由係漫畫im係仆街
其次就係aou daddy係仆街
俾我係daddy 見自己做咁多野警告世人都冇人理
可能由得thanos炸死哂你地算
見你地講開先醒起未睇aoshit
而家睇先
好耐冇貼過呢兩張gif 趁機貼下先

而家睇先

你仲有keep住追?
而家睇先

你仲有keep住追?

我不嬲都有追開
佢中間咁爛都冇棄劇係諗住唔睇邊有得屌咋
而家睇先

你仲有keep住追?

我不嬲都有追開

S3悶到...
S3 ghost rider反而比預期中好
出面好多高質or撚狗po
已經冇時間追啊大佬
而家睇先

你仲有keep住追?

我不嬲都有追開

S3悶到...
S3 ghost rider反而比預期中好

S4
而家睇先

你仲有keep住追?

我不嬲都有追開

S3悶到...
S4 ghost rider反而比預期中好

S4

唔該
而家睇先

你仲有keep住追?

我不嬲都有追開

S3悶到...
S4 ghost rider反而比預期中好

S4

唔該

同埋個個個係ghost driver囉
Ghost rider 得佢回憶中出左一陣

題外話,近排漫畫出遠古復仇者,有騎長毛象版
CW真係好正 又討論起黎

Russo bros

討論正呀
但有d人其實心底裡已經憎IM/CAP然後乜都一味話人仆街真係毫無討論意義
一早講聲你其實好憎佢咁就唔洗同你浪費口水啦

討論正呀
但有d人其實心底裡已經憎IM/CAP然後乜都一味話人仆街真係毫無討論意義

知你講邊個

Russo bros

可以引發大量觀眾係落畫之後無止境咁討論對錯,呢d先叫深度

討論正呀

Russo bros

拿捏得幾好

cap 同 im 個理由都好好

Russo bros

拿捏得幾好

其實法案嗰度本身Tony已經說服左cap

Russo bros

拿捏得幾好

其實法案嗰度本身Tony已經說服左cap

Cap係CA3將自由兩字理想化得太緊要
連現實問題都未處理好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞