Get this man a shield (107)

1001 回覆
60 Like 5 Dislike

第三張
ce一出
成個post都gay test fail

Sor囉

講角色名沙law同蜘蛛仔都撞名
FF緊gamora 叫peter 蜘蛛仔嚇咗一嚇

twitter有成二萬幾個po 講Cap 既鬍鬚

講角色名沙law同蜘蛛仔都撞名
FF緊gamora 叫peter 蜘蛛仔嚇咗一嚇

如果avg+gotg cw就好睇
全部嗌對方名就可以停戰和好做fd子
插段新聞亂入

https://lihkg.com/thread/485848/page/1

辯方質疑事主口供矛盾處處,例如單單就誰搶走了他的銀包,其7份口供連同庭上作供,已出現5個不同版本。羅被盤問兩小時後,語氣變得不耐煩,一邊責怪警員錄口供時寫錯,一邊又指自己被打後記憶力不好。辯方大狀質疑:「你今日個腦有冇事?」羅聞言答:「唔知架﹗」他更聲稱:「我記嘢方式唔同你哋,我用分散記憶。」辯方追問他何謂「分散記憶」,法官林偉權輕嘆:「算啦,佢話咗同你哋唔同呀﹗」

有冇人覺得上面無論思考模式同行為舉止
時不時都會係影視台見到?

甚至清晰見到某人影子?

twitter有成二萬幾個po 講Cap 既鬍鬚

出崔那嗰晚twitter啲trending幾乎全部iw related
插段新聞亂入

https://lihkg.com/thread/485848/page/1

辯方質疑事主口供矛盾處處,例如單單就誰搶走了他的銀包,其7份口供連同庭上作供,已出現5個不同版本。羅被盤問兩小時後,語氣變得不耐煩,一邊責怪警員錄口供時寫錯,一邊又指自己被打後記憶力不好。辯方大狀質疑:「你今日個腦有冇事?」羅聞言答:「唔知架﹗」他更聲稱:「我記嘢方式唔同你哋,我用分散記憶。」辯方追問他何謂「分散記憶」,法官林偉權輕嘆:「算啦,佢話咗同你哋唔同呀﹗」

甚至清晰見到某人影子?

天才記憶法
紅字
下次可以用呢句問下佢
但人地block柒左我地 問完佢都睇唔到
插段新聞亂入

甚至清晰見到某人影子?

天才記憶法
紅字
下次可以用呢句問下佢

唔好再撚狗啦

動漫宅男 : 我記嘢方式唔同你哋,我用分散記憶。

天才記憶法
紅字
下次可以用呢句問下佢

唔好再撚狗啦

動漫宅男 : 我記嘢方式唔同你哋,我用分散記憶。

咩分散記憶呀 人地速讀架
題外話,你地覺唔覺得ww票房高係因為佢係本土的影響力

一,話晒佢本身係最出名的女英雄,係美國人心中有一定的地位,其實就算係香港d人本身都識識地

二,因為美國個度d女權風氣

所以佢海外票房相對會低唔少
如果真係拍返套全女子組合的marvel 女英雄,本土可能會仲高

反正黑寡婦作為上荷里活數一數二高身價的女演員但偏偏無一套擔正
不如拍套佢做隊長帶領其他女英雄

一,話晒佢本身係最出名的女英雄,係美國人心中有一定的地位,其實就算係香港d人本身都識識地

如果真係拍返套全女子組合的marvel 女英雄,本土可能會仲高

反正黑寡婦作為上荷里活數一數二高身價的女演員但偏偏無一套擔正

我覺得依套幾好睇,所以高票房正常,不過女權嘢係真係有加成

套ww真係本土先高 全球計輸晒比今年三套mcu
我覺得女權加成真係好大嘅因素
加上係美國嘅經典第一次上大銀幕
而且影評正面 後續力強 仲有gal靚女加持
但係其實真係好普通 但係對dc嚟講係佳作架啦
最尾i believe in love爆seed其實好柒
仲有無啦啦加幕搞野scene 好核突

出返套全女子組合
有黑寡婦,scarlet witch,wasp,captain marvel,scarlet witch

出返套全女子組合
有黑寡婦,scarlet witch,wasp,captain marvel,scarlet witch

佢地啱啱影相個次同輝神pitch 咗A Force
仲有加埋mantis gamora同nebula

套ww真係本土先高 全球計輸晒比今年三套mcu
我覺得女權加成真係好大嘅因素
加上係美國嘅經典第一次上大銀幕
而且影評正面 後續力強 仲有gal靚女加持
但係其實真係好普通 但係對dc嚟講係佳作架啦
最尾i believe in love爆seed其實好柒
仲有無啦啦加幕搞野scene 好核突

本土竟然仲高過ironman,其實佢開畫唔算高,但其他之後幾星期跌得好勁,佢跌得好低,你話唔係二,三刷我都唔信
但一到海外就俾晒其他人反超前

所以支持marvel出堆全女,做黑寡婦最後一套

出返套全女子組合

佢地啱啱影相個次同輝神pitch 咗A Force
仲有加埋mantis gamora同nebula

依三個係宇宙,唔係真係好大危機都幾難加入
星期五晚無人推post
星期五晚無人推post

呢2日都爆哂SEED啦

TRAILER POST講埋SW
喺舊登小圈子搵返呢張圖

以前仲笑豬籮M字額 唔洗化妝都可以做vision
點知發功成功 佢真係入mcu
計數字好似WW係美國特別多女性入去睇
可惜JL引唔到班女權撚入去睇

即係佢地只係想睇女人神世界,而唔係真係鍾意依個角色,可唔可以咁講?

即係佢地只係想睇女人世界,而唔係真係鍾意依個角色,可唔可以咁講?
啱啱睇到鬼佬有個theory
avengers係Carol idea,佢臨走前叫motherfucker搵人組隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞