Get this man a shield (107)

1001 回覆
60 Like 5 Dislike
WB根本唔知自己想點
見到班台仔分析話JL可能收得6億咁上下

尋日見到暫時係5億
只係夠贏ca1 智1 hulk

一上star wars 8差唔多等於封頂

應該係DCEU收得最少,該煨

請關愛犬隻精神健康
距離sw8上仲有唔夠兩星期
我地一齊為jl祈禱
WB根本唔知自己想點

比啊黑暗深度藝術大導zack拍搞到一獲泡咁
而家想學下marvel輕鬆d又兩頭唔到岸
WB根本唔知自己想點

根本零planning
見邊個角色紅左就開套戲俾佢
世界觀又搞到亂七八糟
之後d新戲都唔知當唔當係dceu
叫觀眾點跟呀
有迷妹幫智3 loki p左短髮
個頭即刻冇咁油

WB根本唔知自己想點

根本零planning
見邊個角色紅左就開套戲俾佢
世界觀又搞到亂七八糟
之後d新戲都唔知當唔當係dceu
叫觀眾點跟呀

用flashpoint reboot
但我仲好想睇肥bat做落去
btw套batman ninja好似幾過瘾
btw套batman ninja好似幾過瘾

明明係Batman Samurai
經典重溫系列

https://www.youtube.com/watch?v=3R9g_VABesA

當年睇真係好撚epic
經典重溫系列

https://www.youtube.com/watch?v=3R9g_VABesA

當年睇真係好撚epic

My wife loves you!
早幾頁係咪有人講崔那daddy攬手後面係nova corps隻船
咁個橙色星球好可能係xandar
之前話peter say sorry嗰時daddy係冇著甲
我咪估可能嗰時已經打完 所以daddy收返套甲(bleeding edge)既
會唔會係avg+gotg去xandar幫拖
但阻止唔到thanos搶石
而daddy冇著甲既畫面就係thanos搶完石走左
早幾頁係咪有人講崔那daddy攬手後面係nova corps隻船
我咪估可能嗰時已經打完 所以daddy收返套甲(bleeding edge)既

姐係地球係第二場?咁tony點知第一場
經典重溫系列

當年睇真係好撚epic

My wife loves you!

之前唔記得喺邊度見到
條友喺amazon啲loki cosplay衫下面留cm
話my wife still loves you
btw 點解啲人成日話cw airport fight scene 柒
真心唔明
btw 點解啲人成日話cw airport fight scene 柒
真心唔明

對跑個下姐
其實team im係唔需要跑
真心唔明

對跑個下姐

They are not stopping
個頭即刻冇咁油

點解雷神3叫智3
個頭即刻冇咁油

點解雷神3叫智3

請追post 前幾版有巴打問過

姐係地球係第二場?咁tony點知第一場

呢點未諗到
手套係有power先放space
去炸船既應該係ebony, thanos冇親自去
唔排除係ebony搶左space之後拎去xandar交俾thanos
而gotg執左阿智返去 阿智同左gotg講搶石
gotg就諗起xandar有危險所以去幫拖
而阿智就聯絡daddy帶人去xandar
但咁樣所有野都發生得好快
未諗過點解釋NYC大戰
求磨擦力,到底係咪我打j多眼花
我j左好耐都覺得係drs隻食指

巴打睇返呢個post第三頁
我地有討論過
真心唔明

對跑個下姐

其實得bw同喵要跑
真心唔明

對跑個下姐

我又無話好反感 正正常常
係有幾幕tony cg好差

巴打睇返呢個post第三頁
我地有討論過

有人估係其他人果個人咪係我
我專登搵埋食指對應圖
真心唔明

對跑個下姐

我又無話好反感 正正常常
係有幾幕tony cg好差

呢個真 underoos之後個幾幕
其實點解咁 因為係補拍?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞