Get this man a shield (107)

1001 回覆
60 Like 5 Dislike
睇返訪問 James gunn 講過plan緊 gotg vol 3
經過avengers 3 4 會有新角 expand the next 10 20 universe 所以nova 會加入
Wow 即係滅團後 睇黎 Richard rider 會重組新nova
係咪有人提pepper死?

係我估啫
可以睇返前兩頁個推論

我等左2年喇

我發現唔少人都想pepper同rhodey死
佢兩個死左tony會好慘
所以tony身邊人唔死得

估唔到Rhodey會係Cap個邊

其實唔明有幾估唔到
CW有矛盾唔等於死敵
仲要而家係對付thanos

如果tony 係著blood edge
Pepper應該著唔到架 無事既
有無人有睇runaways
睇返訪問 James gunn 講過plan緊 gotg vol 3
經過avengers 3 4 會有新角 expand the next 10 20 universe 所以nova 會加入
Wow 即係滅團後 睇黎 Richard rider 會重組新nova

Nova Corps就算全滅 只要有個人揾到個頭盔又可以復活

我有
但唔得閒睇ep4住
仲沉醉喺崔那度

Nova Corps就算全滅 只要有個人揾到個頭盔又可以復活

唔知iw有冇nova easter egg

係我估啫
可以睇返前兩頁個推論

我等左2年喇

其實唔明有幾估唔到
CW有矛盾唔等於死敵

我既意思唔係會去幫Cap
係覺得Rhodey依啲Under國家既會留係NYK戰場

我有
但唔得閒睇ep4住
仲沉醉喺崔那度

睇緊4 有幕好痴線
mark ruffalo都50歲了原來
可能avg4就整死hulk

佢死既話唔係因為年紀
係因為佢劇透

anyway唔會因為年紀整死角色啦
Wiki話218M了

係我估啫
可以睇返前兩頁個推論

我等左2年喇

其實唔明有幾估唔到
CW有矛盾唔等於死敵

依家都係估估下 唔一定兩面同時進行 可能係接住 wakanda大戰都有hulkbuster啦

我有
但唔得閒睇ep4住
仲沉醉喺崔那度

睇緊4 有幕好痴線

幾有驚喜
啲小朋友好似儲gear
但係提奧巴馬係咪有bug
Mcu有自己既總統

係我估啫
可以睇返前兩頁個推論

我等左2年喇

其實唔明有幾估唔到
CW有矛盾唔等於死敵

可能nyc大戰都有佢份呢
兩場大戰唔係同時發生架嘛

係我估啫
可以睇返前兩頁個推論

我等左2年喇

其實唔明有幾估唔到
CW有矛盾唔等於死敵

依家都係估估下 唔一定兩面同時進行 可能係接住 wakanda大戰都有hulkbuster啦

主要係nyc有bruce
wakanda又有hulk
所以唔會係同時啦

佢死既話唔係因為年紀
係因為佢劇透

mcu好多角色都好襟老
喵仔,daddy, antman

佢死既話唔係因為年紀
係因為佢劇透

mcu好多角色都好襟老

Daddy 最襟老

佢死既話唔係因為年紀
係因為佢劇透

mcu好多角色都好襟老

Daddy 最襟老

我有
但唔得閒睇ep4住
仲沉醉喺崔那度

睇緊4 有幕好痴線

幾有驚喜
啲小朋友好似儲gear
Mcu有自己既總統

係喎
隻木乃伊好痴線

我有
但唔得閒睇ep4住
仲沉醉喺崔那度

睇緊4 有幕好痴線

幾有驚喜
啲小朋友好似儲gear
Mcu有自己既總統

Matthew Ellis可能2012先做?
屌 尋晚開新post前仲記得要貼呢張
開完就唔記得左
唔緊要 而家貼返

辛苦哂各位努力推post啊
準備去食shawarma
wanna join?
屌 尋晚開新post前仲記得要貼呢張
開完就唔記得左
唔緊要 而家貼返

辛苦哂各位努力推post啊
準備去食shawarma
wanna join?

shawarma guy

唔知iw有冇nova easter egg

就算Sam Alexander 我都收貨
Gotg收到nova call 去幫手
去到太遲 遇到垂死既Jesse 話個仔係地球 俾左個頭盔佢地
最後gamora 同rocket 去到醫院揾Sam 交底個頭盔 就走左 跟住佢望著個頭盔 準備戴 呢個shot完

佢死既話唔係因為年紀
係因為佢劇透

mcu好多角色都好襟老

Daddy 最襟老

其實rhodey仲老過daddy⼀年
black don't crack
40m了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞