Get this man a shield (107)

1001 回覆
60 Like 5 Dislike
係咪有人提pepper死?

係我估啫
可以睇返前兩頁個推論

我等左2年喇

我發現唔少人都想pepper同rhodey死
佢兩個死左tony會好慘
所以tony身邊人唔死得

估唔到Rhodey會係Cap個邊

去到呢啲時候都冇分team cap team im啦
不過tony派自己好朋友同最抽得既hb去幫cap手
真係幾滾動

係我估啫
可以睇返前兩頁個推論

我等左2年喇

我都唔想佢地虐Tony
但死左有得演技大爆發

一個都不能死

最好死埋spidey

呢個巴打痴線左啲喎
cw tony睇完片再望cap嗰下已經演技爆發啦
Wanda會唔會同Vision相愛相殺
都用左幾集去講Wanda係復仇者一個不穩定因素
Wanda今集殺左Vision
再暴走
daddy gif time

我等左2年喇

我都唔想佢地虐Tony
但死左有得演技大爆發

一個都不能死

最好死埋spidey

呢個巴打痴線左啲喎

就係要呢D
好戲到仆街

一個玩高科技既有錢佬
竟然隨身帶住一部爛鬼電話
仲要keep住叉電既

呢個巴打痴線左啲喎

就係要呢D
好戲到仆街

又例如呢啲

When your worst nightmare comes true
daddy gif time

由冇眼鏡,再有眼鏡,最後又除返眼鏡

眼鏡先係佢本體

PROTECT TONY 2K18

呢個巴打痴線左啲喎

就係要呢D
好戲到仆街

又例如呢啲

When your worst nightmare comes true

oh
that's charles spencer btw

FAKE
睇黎今次想有happy ending 都好難
仲有兩個半鐘夠24hrs,39M views
IM件新Suit係唔係植入左身體個款?
用黎保護Pepper
算點,宜家就玩到話marvel除左電影仲有咩勁
講到漫畫就好似dc玩晒
算點,宜家就玩到話marvel除左電影仲有咩勁
講到漫畫就好似dc玩晒

個龍門又搬左去漫畫動畫
我未見過有marvel fans踩dc動畫同game
有冇諗過Phase 4會搵過哂啲新演員繼續拍Cap4, Iron Man 4, Thor 4等等

之後A5/6上之前套MCU既After Credits Scene
係Chris Evans個啲原祖演員出返哂黎
最後公佈A5/6係拍Secret Invasion
mark ruffalo都50歲了原來
可能avg4就整死hulk

係我估啫
可以睇返前兩頁個推論

我等左2年喇

估唔到Rhodey會係Cap個邊

其實唔明有幾估唔到
CW有矛盾唔等於死敵
仲要而家係對付thanos
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞