Get this man a shield (107)

1001 回覆
60 Like 5 Dislike
CW真係好正 又討論起黎

Russo bros

可以引發大量觀眾係落畫之後無止境咁討論對錯,呢d先叫深度

畫面有隱喻

Russo bros

可以引發大量觀眾係落畫之後無止境咁討論對錯,呢d先叫深度

畫面有隱喻

耶撚symbolism
搵人討論下bvs
你話AVG有個耶撚之子會幾好呢
個個信仰朝拜 神一般的存在

咩法案都唔會出現

咩法案都唔會出現

會有個細個比老豆虐待反神既傻佬逼害佢

咩法案都唔會出現

BVS啲劇情根本脫離現實
搵人討論下bvs

諗吓就頭痛
每每一千幾百個字起跳

Russo bros

拿捏得幾好

cap 同 im 個理由都好好

其實法案嗰度本身Tony已經說服左cap

Cap係CA3將自由兩字理想化得太緊要
連現實問題都未處理好

兩個都有做得差
Tony次次都唔為意咁做左啲激嬲全世界嘅野,明明軟禁Wanda件事handle得好啲事先同Wanda講好就得,Wanda自己明明都理解同接受個處理,Tony又要背住其他人做呢啲野而自己又口疏

Russo bros

拿捏得幾好

連現實問題都未處理好

兩個都有做得差
Tony次次都唔為意咁做左啲激嬲全世界嘅野,明明軟禁Wanda件事handle得好啲事先同Wanda講好就得,Wanda自己明明都理解同接受個處理,Tony又要背住其他人做呢啲野而自己又口疏

呢點岩
我認同軟禁做法,但Tony太唔識做人

Russo bros

拿捏得幾好

連現實問題都未處理好

兩個都有做得差

呢點岩

佢可以簡單同人講句要暫時低調d,等個條約搞掂先就ok

Russo bros

拿捏得幾好

連現實問題都未處理好

兩個都有做得差

呢點岩

但係呢個又真係好合乎佢性格
佢點會同你解釋咁多 佢覺得啱嘅嘢就自己去咗
mcu d character真係個個都有血有肉

Russo bros

拿捏得幾好

連現實問題都未處理好

兩個都有做得差

呢點岩

但係呢個又真係好合乎佢性格
佢點會同你解釋咁多 佢覺得啱嘅嘢就自己去咗
mcu d character真係個個都有血有肉

之後就仆左街

CA3好多sad既場面
呢個啦, 仲有Cap睇住Bucky入番雪櫃個樣啦, Peggy死啦etc

CA3好多sad既場面
呢個啦, 仲有Cap睇住Bucky入番雪櫃個樣啦, Peggy死啦etc

CA3好多sad既場面

仲有最尾Tony訓左係度個奇怪pose
我明比d on9仔人身攻擊自己鐘意既角色係會嬲既
Cap比人話美狗你估睇得好舒服咩

我team im
最後Tony俾隊長嚇到擋頭
果下佢真係覺得隊長會殺左佢

yes...

我team im

其實真係冇所謂, 講真兩邊都唔完美
所謂既team都唔係要對家死
只係覺得某一邊理由自己係buy d, 或者對IM/Cap有愛d姐
An unprecedented cinematic journey ten years in the making and spanning the entire Marvel Cinematic Universe, Marvel Studios’ “Avengers: Infinity War” brings to the screen the ultimate, deadliest showdown of all time. The Avengers and their Super Hero allies must be willing to sacrifice all in an attempt to defeat the powerful Thanos before his blitz of devastation and ruin puts an end to the universe.

yes...

果時睇到好心噏
其實全部角色都好鍾意 iw搵幕佢哋和好啦

yes...

果時睇到好心噏
其實全部角色都好鍾意 iw搵幕佢哋和好啦

應該有一幕係所有人一齊喇掛? 實睇到毛管棟
An unprecedented cinematic journey ten years in the making and spanning the entire Marvel Cinematic Universe, Marvel Studios’ “Avengers: Infinity War” brings to the screen the ultimate, deadliest showdown of all time. The Avengers and their Super Hero allies must be willing to sacrifice all in an attempt to defeat the powerful Thanos before his blitz of devastation and ruin puts an end to the universe.

synopsis?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞