Get this man a shield (107)

1001 回覆
60 Like 5 Dislike
諗諗下點解groot隔左咁耐仲係青少年期
明明之前話大得好快

四年咋喎 其實差唔多 人類四年仲係bb 佢已經係teenage

但gotg 2尾已經係teenage
即係gotg 2個片尾已經過左四年

World Engine

btw睇返呢張
可唔可以解釋下係咩黎

漫畫用黎fake鳩世界樹,等佢誤判ragnarok已經發生左
諗諗下點解groot隔左咁耐仲係青少年期
明明之前話大得好快

四年咋喎 其實差唔多 人類四年仲係bb 佢已經係teenage

但gotg 2尾已經係teenage
即係gotg 2個片尾已經過左四年

佢片尾 有機會係四年後架嗎

都唔知係咪official

Tony肯定係有著甲上場先

呢度係冇甲
可能係已經打完 thanos走左 佢收返套甲
個個都估bleeding edge嘛

都唔知係咪official

今晚10點再睇應該就confirm架喇
同埋爆到咁一定大把news

呢度係冇甲

再唔出bleeding edge冇機會喇,RDJ又走

第3

btw睇返呢張
可唔可以解釋下係咩黎

漫畫用黎fake鳩世界樹,等佢誤判ragnarok已經發生左

但mcu已經ragnarok左
咁iw有咩用呢

呢度係冇甲

反而想知會點用偽科學解釋個原理

呢度係冇甲

以後一出場客串就著住甲,慳返幾千萬usd

btw睇返呢張
可唔可以解釋下係咩黎

咁iw有咩用呢

可能只係似world engine,其實分分鐘好似A1 Iron Man咁整船
我想睇今次ht 幾時派到hulkbuster mk2
mk1今年先派到,隔左兩年幾

問題係佢點解要上戰場

Im3都顯得佢有能力上既
我信佢會上但唔覺得佢會出事🤔

首先 點解kata做左emoji撚

點解要上就好易拆啦
求其話佢同tony結左婚 要共同進退出生入死咪得囉

屌 無為意 快快手手回左

我覺得話佢覺得唔夠人打幫埋手都得啦
本身tony都應該有留到甲俾佢用

大家覺得新甲同hulkbuster邊個係mark 48 mark 49

大家覺得新甲同hulkbuster邊個係mark 48 mark 49

HB mk2 Mk48? 純估
上個post竟然有人唔知邊個係智
睇返iw夾左係New Mutants同dp2中間上
New Mutants做炮灰

有咩可以打到iw

有咩可以打到iw

avg4

呢度係冇甲

反而想知會點用偽科學解釋個原理

我都想知
suit up嗰下可能同killmonger差唔多

btw睇返呢張
可唔可以解釋下係咩黎

咁iw有咩用呢

可能只係似world engine,其實分分鐘好似A1 Iron Man咁整船

唔緊要 起碼阿智呢幕望落好霸氣
上個post竟然有人唔知邊個係智

乖啦 佢冇追開post嘛
新人應該好多用語都睇唔明

問題係佢點解要上戰場

Im3都顯得佢有能力上既
我信佢會上但唔覺得佢會出事🤔

首先 點解kata做左emoji撚

點解要上就好易拆啦
求其話佢同tony結左婚 要共同進退出生入死咪得囉

屌 無為意 快快手手回左

我覺得話佢覺得唔夠人打幫埋手都得啦
本身tony都應該有留到甲俾佢用

Im3 Jarvis都控到成堆甲
Friday無理由唔得
而且Pepper都似唔想上戰場啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞