[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (52) - Peek Peek Peek-A-Boo

1001 回覆
26 Like 3 Dislike
唔知係咪我錯覺呢?sm嘅團好似感情特別好咁...
利申:識幾團咁大把

昨晚上左微博睇車厘消息
車厘比人抹黑得好勁
好憎d大陸人 話車厘填radio個問卷既答案

成日黑佢

大陸好多唯飯

我都睇過果份問卷,只能夠話車厘仲細個,做事唔得圓滑啦

啲人就係攞呢份問卷做題材

不過老實我覺得
佢都話細唔細
由之前佢上電台
level up project
同埋最近嗰次LieV
我都feel到佢有少少目中無人
希望

希望未來會改善
昨晚上左微博睇車厘消息
車厘比人抹黑得好勁

寫咗d咩呀?
使乜理班玻璃心咁多呀… 慳返啖氣好過啦

其實根本好少事 係車厘細個唔知道原來咁樣會俾人捉住嚟無限放大...
究竟份問卷車厘寫咗d咩呀?
有冇人答到我?
究竟份問卷車厘寫咗d咩呀?
有冇人答到我?

樓上有
不過老實我覺得
佢都話細唔細
由之前佢上電台
同埋最近嗰次LieV
希望未來會改善

已經改善咗好多架啦…

昨晚上左微博睇車厘消息
車厘比人抹黑得好勁

成日黑佢

大陸好多唯飯

不過老實我覺得
佢都話細唔細
由之前佢上電台
同埋最近嗰次LieV
希望

希望未來會改善

有時諗下佢不嬲都係設定係忙內on top嘛
如果佢真係咁差其他4個唔會對佢咁好啦
但唯4好難講明..煩死人

昨晚上左微博睇車厘消息
車厘比人抹黑得好勁

成日黑佢

大陸好多唯飯

不過老實我覺得
佢都話細唔細
由之前佢上電台
同埋最近嗰次LieV
希望

希望未來會改善

韓飯好似都冇人講到咁大問題
係啲蝗飯/大陸人成日以為發現到咩不和/邊位成員態度差
要黑咪黑
講真車厘為啤啤帶嚟多咗綜藝感
唔明要鬧佢啲咩 唔係個個忙內都好似徐賢嗰啲咁文靜

昨晚上左微博睇車厘消息
車厘比人抹黑得好勁

成日黑佢

大陸好多唯飯

不過老實我覺得
佢都話細唔細
由之前佢上電台
同埋最近嗰次LieV
希望

希望未來會改善

係囉 真係重點
仲以為有乜咁大件事
慳返啖氣好過…

成日黑佢

大陸好多唯飯

不過老實我覺得
佢都話細唔細
由之前佢上電台
同埋最近嗰次LieV
希望

希望未來會改善

係囉 真係重點

係飯既就會明,唔係飯既咪由佢黑飽佢
邊個又話我車厘呀
乜野目中無人呀
講黎聽下

昨晚上左微博睇車厘消息
車厘比人抹黑得好勁

成日黑佢

大陸好多唯飯

不過老實我覺得
佢都話細唔細
由之前佢上電台
同埋最近嗰次LieV
希望

希望未來會改善

韓飯好似都冇人講到咁大問題
係啲蝗飯/大陸人成日以為發現到咩不和/邊位成員態度差
要黑咪黑
講真車厘為啤啤帶嚟多咗綜藝感
唔明要鬧佢啲咩 唔係個個忙內都好似徐賢嗰啲咁文靜

由我自己睇翻嚟又好 人地評價又好
我覺得yeri俾人鬧係因為好多時喺節目定活動都俾人一種自大嘅感覺
當然我知道佢唔係有心想咁嘅
但其他人睇咪覺得佢自大狂lo
大6人就係咁無聊!
之前買red favor時咪撞到兩個深圳啤粒同我換車厘咭,佢一開到車厘即大叫最討厭呢個.....大陸真係好鍾意針住一個黎打壓,何必呢
yeri d目中無人節目效果黎姐
最講尊卑既韓國人都未罵
強國人罵乜春
大陸又話禁韓乜乜柒柒最後咪又係歌照聽 推到自己上高地咁
嬲到屎到滾埋
總之車厘係最好嘅忙內!啤啤五個都咁正!
嬲到屎到滾埋
總之車厘係最好嘅忙內!啤啤五個都咁正!

佢地五個既感情點會咁易俾班唯四飯離間到

聽日有得睇喇

我車厘真係好慘
咁都比人話

好開心好開心 有史以黎第一次中白菜

我車厘真係好慘
咁都比人話

咁你幾時接受埋短髮車厘
允師姐人設咪又係噤
允師姐人設咪又係噤

慢慢就接受到 何必黑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞