[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (52) - Peek Peek Peek-A-Boo

1001 回覆
26 Like 3 Dislike
見到D片係咁推人走真係on99
傾多陣洗死咩

臨尾完場每個人講多句嘢就走啦…
一個鐘四十五分鐘完晒
平時非公開都兩個半鐘啦…

不過公開場有得又有失咁啦…
成功用禮物令歡歡變左表情帝 跟手上埋報

我又唔係上班路條癡線佬,又點會上報呢
睇番段飯拍
車厘講好小野
但係keep住笑wo
仲有幾下笑得勁開心
期待提子文
好想知u巴講左啲咩

短髮
睇番段飯拍
車厘講好小野
但係keep住笑wo
仲有幾下笑得勁開心
期待提子文
好想知u巴講左啲咩

短髮

已負皮

已負皮

我有同車厘講你d事架!!
咁都仲負皮我!!

已負皮

我有同車厘講你d事架!!
咁都仲負皮我!!

你講左d咩先
肯定又係咩forever short hair 咩Hong Kong reveluv love your short hair啦
你講左d咩先
肯定又係咩forever short hair 咩Hong Kong reveluv love your short hair啦

遲d你咪知囉
你講左d咩先

遲d你咪知囉

你講左d咩先

遲d你咪知囉

咩意思
笑得咁淫賤肯定有古怪
U巴d禮物次次都好有心思
啤啤一定記得你啦
歡歡真係好開心

啤啤一定記得你啦
歡歡真係好開心

好老實講,除咗歡之外…
另外四件應該無乜印象啦…
話說尋晚搭的士去機場時多口問咗司機叔叔聽唔聽K-pop
佢第一時間拎隻usb出嚟播 第一首就係Russian roulette!
原來係佢個女鍾意 然後同佢傾咗成程
最後送咗隻空專俾佢
啤啤一定記得你啦
歡歡真係好開心

好老實講,除咗歡之外…
另外四件應該無乜印象啦…

唔會呀嗎 應該係太多人太急咋?
唔會啦!佢地一定記得U巴,上次支唇膏點都記得
佢第一時間拎隻usb出嚟播 第一首就係Russian roulette!
最後送咗隻空專俾佢

我聽到其他人識啤啤都會好開心
最後送咗隻空專俾佢

我聽到其他人識啤啤都會好開心

因為我口多問佢其他團 佢都唔識
公開場真係好危險 同門面傾偈俾人錄晒....

我唔放上黎啦…
你自首應該可以斷少隻手

我唔放上黎啦…
你自首應該可以斷少隻手

唔會啦!佢地一定記得U巴,上次支唇膏點都記得

記得我當然開心啦
但唔記得既話我又無乜嘢既,呢d 嘢我睇得好開
上到台吹到兩句水見到佢地咁開心都好滿足啦…
話說有冇人有大頭承歡呀?
我仲爭呢張呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞