[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (52) - Peek Peek Peek-A-Boo

1001 回覆
26 Like 3 Dislike

話說噚日去coex見到出咗今次 cb 既大細相
細相我就買多兩set 分拆出黎送俾同我換卡既巴絲打
一人一張有剩既會繼續分俾其他人
零食我都買多咗兩盒…
遲d跟我買卡或者換卡都會送,當然係送完即止啦
我老婆Irene

除咗一個人之外,呢度無人可以稱呼白菜係佢老婆…
我老婆Irene

寶...

零食我都買多咗兩盒…

U巴係咪番黎就出detail有咩卡放出黎?

我老婆Irene

寶...

劍…
U巴真係最善良嘅啤粒
mama best female dance group 俾人搶咗

U巴係咪番黎就出detail有咩卡放出黎?

而家飲乜都無味啦…
我老婆Irene

寶...

劍…

嗱,我無講邊個架!
呢d係公認架嘛

零食我都買多咗兩盒…

朱古力唔驚溶咩 我都諗緊買唔買好
U巴真係最善良嘅啤粒

出得去玩大家一齊開心嘛
咁當然我既嘢唔係人人都送啦!
mama best female dance group 俾人搶咗

邊隊呀?

邊隊呀?

SNSD
voting佔好小啫

又係時候返黎面對現實啦…

邊隊呀?

SNSD
voting佔好小啫

豬肉獎就算啦
印象中有年個團voting大幅領先
最黎好似係排第三個團拎
咁snsd我又唔會反對嘅,大師姐咁錫佢地

邊隊呀?

SNSD
voting佔好小啫

豬肉獎就算啦
最黎好似係排第三個團拎

師姐攞更加冇所謂啦

邊隊呀?

SNSD
voting佔好小啫

豬肉獎就算啦
最黎好似係排第三個團拎

師姐攞更加冇所謂啦

啤啤隨時仲high添
MAMA啲奬要唔要都算啦 不過我見好似唔知邊個奬啤啤好似排緊第一?

邊隊呀?

SNSD
voting佔好小啫

豬肉獎就算啦
最黎好似係排第三個團拎

講真其實一年入面邊個music festival認受性最高
我見好多music festival都比人話黑又豬肉又盛
講真其實一年入面邊個music festival認受性最高
我見好多music festival都比人話黑又豬肉又盛

一個都無!
一場遊戲黎啫,唔使咁認真…

開咗35隻碟(有部分唔開) 結果如上圖
但偏偏無見過熊 承歡 同車厘另一張
想搵U巴/其他啤粒換卡

可唔可以用西面門面換是但一張

你本命係邊個

我老婆Irene

你咁講等我留返啲菜先

開咗35隻碟(有部分唔開) 結果如上圖
但偏偏無見過熊 承歡 同車厘另一張
想搵U巴/其他啤粒換卡

可唔可以用西面門面換是但一張

你本命係邊個

我老婆Irene

你咁講等我留返啲菜先

Sorry 我啱啱開多隻又中西面門面...
我知錯喇

Ig又冇通知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞