[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (52) - Peek Peek Peek-A-Boo

1001 回覆
26 Like 3 Dislike

出18年 SG 啦…

會唔會又係紅色大大盒
比人當係新年送禮

會唔會又係紅色大大盒
比人當係新年送禮

pizza盒包裝
我尋日都格硬質咗隻碟比我仔個老師 逼佢聽

做得好
係要傳下教先得架
唔知點解聽到新歌覺得好似個首Mojito個style

似咩?mojito一聽就諗起level up

sor 搞錯 應該是zoo

我都覺似呀!!!!!
應該係因為chrous個flow似

做得好
係要傳下教先得架

老師會唔會o曬嘴 佢又肯收咁癲嘅

可唔可格硬質d小卡比我傳下我教
唔知點解聽到新歌覺得好似個首Mojito個style

似咩?mojito一聽就諗起level up

sor 搞錯 應該是zoo

我都覺似呀!!!!!
應該係因為chrous個flow似

試過哼哼下新歌 中途變左哼zoo

短髮車厘

做得好
係要傳下教先得架

我問題咗個miss聽唔聽cd先嘅,佢話聽就即刻質比佢啦,加埋句「正嘢嚟嫁!」

你想幾多先?

你齊哂我都未齊喎 好心你拎你之前脫飯嗰堆出黎派先啦
你齊哂我都未齊喎 好心你拎你之前脫飯嗰堆出黎派先啦

國絲係寧願燒卡都唔派架!
越黎越凍
成日都忍唔住聽doll 感受下傷心嘅冬天
新post留名

做得好
係要傳下教先得架

我問題咗個miss聽唔聽cd先嘅,佢話聽就即刻質比佢啦,加埋句「正嘢嚟嫁!」

車厘媽仲癲過呢到啲痴線佬

開住一隻先
車厘媽仲癲過呢到啲痴線佬

其實車厘媽先至係 final boss 黎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞