[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (52) - Peek Peek Peek-A-Boo

1001 回覆
26 Like 3 Dislike
粉熊巴打哂5個出嚟啦

粉熊巴打哂5個出嚟啦

我已經無晒手 唔想腳都無埋

車厘呀
粉熊巴打哂5個出嚟啦

等緊你啲提子文餸飯
粉熊巴打哂5個出嚟啦

等緊你啲提子文餸飯

粉熊巴打哂5個出嚟啦

等緊你啲提子文餸飯

屌!!! 打咗成篇嘢咁錯制無咗呀
https://www.youtube.com/watch?v=yRMMbk5Vo-s&feature=youtu.be

有承歡頭塔搭成記

佢臨尾要除哂頭上啲野果陣
都同班啤粒講聲唔好意思先至除
暖歡啊

俾佢地認得真係好開心
熊仔同車厘之前都話對我有印象 問我係咪黎過
點解我依家會係香港 !!屌
推下post
睇你地分享都好開心

粉熊巴打哂5個出嚟啦

等緊你啲提子文餸飯

粉熊巴打哂5個出嚟啦

等緊你啲提子文餸飯

是咁的…

每次入場前都要抽no.分先後次序
其實咁多次FS 抽no. 都係中間位置,唔太前又唔太後,都ok既

廢話唔講咁多啦,噚日既順序係門面,熊,車厘,高祖,歡

一到七點過少少就黎到… 真係準時到呢…

講完佢地句開場白就直接黎料上去啦…
心諗使唔使咁趕呀… 講多幾句嘢會好嘥你地時間咩…

其實我 feel 到佢地五個噚日都少少疲態…
完咗電台衫都無換就趕黎…
不過佢地依然笑容滿面好親切咁見每一位飯…

好啦! 一黎就要面對令人不能直視既 HOT JOY…
今次又有咩講呢?!
HOT JOY

你好呀!(聽到把咁溫柔既聲音真係即刻成個人軟晒)
HOT JOY 你好呀! 我好掛住你呀!
oppa 我都好掛住你架!! (唔理真心定係行貨對白啦… 我都信咗先啦… )
係呀,話說我準備咗份禮物俾 HOT JOY 你呀
係咩黎架?
我知你鍾意狗嘛,所以送你一個柯基狗既小擺設俾你呀!

好可愛呀!!!!
(門面見到隻狗O晒嘴個表情仲可愛啦… )
其實呢隻狗狗係可以拎黎擺筷子或者筆架! Made For U!!!
呢隻狗係 oppa你整架?
(門面幾時變到隻熊咁天真架… )
係呀,我親手整架!
不如HOT JOY 你幫隻狗狗改返個名呀
等等… oppa 我又好似寫錯你個名呀… MATTH…………
(話說門面已經唔係第一次寫錯我個名… 點解照炒都可以炒錯 )
oppa唔好意思呀…
唔緊要啦,咁咪仲特別!
係呢,你頭先講咩呀?
我話隻狗狗係我整俾你既,不如你幫佢改個名呀!
呀! 隻狗狗名叫만두呀? 哈哈哈哈 !個名好啱佢喎!! 我都好鍾意食餃子架!
(唔知係未現場聽唔清楚定係我韓文發音唔好啦… 門面成句嘢聽錯晒 )
(韓文‘製作,整’ 既動詞係 만들다…
同餃子 만두 頭兩隻字聽起上黎差唔多 )
係呀係呀,佢叫做만두呀…
만두 고마워요, 我會好好咁照顧佢架啦!

咁門面你要好好咁take care 佢啦

食蕉開始趕人啦…
係喎,下星期香港MaMa我地再見啦
(其實純粹9up打完場,我都無諗住去 )
好呀oppa, 我地到時再見啦,好感謝你黎呀
byebye啦門面

臨走當然要握下手仔先走啦…
門面隻手點解可以咁溫暖架!!!!

就係咁就完咗同門面今次既交流啦…
其實我仲有個按摩器係送俾門面…

不過真係唔夠時間拎埋出黎講…
就咁放咗喺個袋入面俾門面拎走就算啦…

好啦,下一個就係平陰熊啦…
話說我寫咗句嘢佢睇完好開心咁笑咗下…
真係估佢唔到呀…

交住功課先… 有時間再寫

粉熊巴打哂5個出嚟啦

清 你對腳都有危險
Joy張簽名相好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞