[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (52) - Peek Peek Peek-A-Boo

1001 回覆
26 Like 3 Dislike

你做乜add我ig

U add so me add u lor

我一早follow左你ig好耐 唔係點知你玩埋合照同十指緊扣咁過份

我就諗緊做乜有個痴漢成日like我d相

其實係我like完之後report inappropriate

[black]好掛住佢 [/black]

邊個唔可愛呀?

講到明

長髮就可愛 短髮就

點解車厘咁橙

你做乜add我ig

U add so me add u lor

我一早follow左你ig好耐 唔係點知你玩埋合照同十指緊扣咁過份

塊面豬仔

塊面豬仔

wendy 而定真係正返好多...不過有啲過瘦...正一仆街SM

話說今日同我米王U bb換卡
佢買左好多手信比我 love u
然後佢比左啤啤post card 1set6張比我揀
我見5個都咁正 揀唔落手
佢就叫我抽
一抽入魂 無錯!就係我車厘 係車厘呀!
我即刻感動落淚跪左係度
然後走左先發現
我2張歡換左一張短髮車厘番黎
世紀大騙案呀
我決定番去煲番新一輯警訊提高自己安全意識

其實國絲你都幾幽默
其實國絲你都幾幽默

好多人都咁講 多謝

呢一套圖好屈 要拎黎做macbook個wallpaper

喊左出聲

喊左出聲

求翻譯

喊左出聲

求翻譯

Twitter翻話support唔到?
又係龜站

喊左出聲

求翻譯

又係龜站

出完相就關站...

喊左出聲

求翻譯

又係龜站

出完相就關站...

岩岩先睇到堆咁高質既相 轉頭就話關站

可能因為車厘剪咗短髮要脫飯收站....

咁多頭髮飯嘅

咁多頭髮飯嘅

我今日先follow......
站主就話由於無時間所以要關 不過會繼續為車厘應援

咁多頭髮飯嘅

咁多頭髮飯嘅

希望會回心轉意啦

深夜試食紅絲絨果仁....
正常無伏,幾好味,各位可以放心食用...

深夜試食紅絲絨果仁....
正常無伏,幾好味,各位可以放心食用...

普通nuts加啤啤封面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞