[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (52) - Peek Peek Peek-A-Boo

1001 回覆
26 Like 3 Dislike

睇返名 我嚟架

睇返名 我嚟架

睇返名 我嚟架

長髮就唔好喊啦
繼續…

簽完平陰熊之後就係人見人愛既短髮車厘啦!

清爽既短髮,再加上甜到漏既笑容…
未行到埋去都已經 feel 到甜入心…

短髮車厘

你好呀
Hi, Yeri!! 我地又見面啦!
係呀,我準備咗份禮物俾你架!
係咩黎架?
我知車厘你最鍾意食壽司,所以我今日買咗盤俾你
吓,而家食??
你睇下先啦
嗱,呢份壽司拼盤送俾你既

嘩哈哈哈哈哈!! so cute!!!
其實呢d 係咩黎架?
呢d 係襪黎架
不過就包到成舊壽司咁囉,呃得吓人架
哦,好多謝 oppa 你呢份禮物呀
唔使客氣啦,哈哈
咁車厘你鍾意食邊件呢?
um.... 呢件,呢件啦,嗰件…
其實係壽司我都鍾意食,哈哈哈
咁 oppa 你呢??
(望住車厘手指指個可愛樣,我都唔記得佢指邊幾件 )
車厘你既選擇同我差唔多喎! 果然同一日生日既口味都係一樣
(專登咁講一講睇下車厘記唔記得先 )
呀! oppa 係你! 我好似記得你,同我同一日生日架嘛!
(唔講既話真係對我零印象… )
係呀,就係我囉!
車厘呀,有d 嘢一定要同你講架!!
就係你短髮好好睇好襯你呀! 成熟之中又帶點可愛! 總之就係靚無得輸啦!!
um um… 咁我都覺得短髮幾好睇! 哈哈哈
話說我有個朋友呢佢地都好鍾意車厘你架! 但係佢見到你剪短咗之後就日日好唔開心,又要生又要死咁十級傷心呀…

哈哈哈哈哈哈哈哈 (掩住個嘴大笑中)
車厘有冇d咩說話同我朋友講等佢唔使咁唔開心呀?
你叫佢唔好唔開心啦,頭髮好快長返架啦
不過我都仲想keep住一排短髮先,哈哈
咁好啦! 我會同佢講架啦!

oppa真係好感謝你黎呀, see u next time
下星期我地 MaMa 再見啦
(係時候握下手仔啦… )
呀! 係喎,下星期我地 MaMa 見啦! 多謝你黎支持我地呀!
(最後黎個五指緊扣…
五指算啦,唔想俾人斬晒兩隻手 )

好啦,完咗車厘之後就要一步一步去見我個本命白菜啦!

究竟今次又可唔可以打破外冷內暖既白菜呢…

其實你地睇片都睇晒… 咁我仲使唔使寫?

好鍾意最後個幅相啊
U巴真係有國絲心
出埋白菜啦
U巴真係有國絲心

我要傳達國絲既心意俾車厘架嘛
睇完片加埋文字解說先夠生動
U巴真係有國絲心

我要傳達國絲既心意俾車厘架嘛

最重要果句係"不過我都仲想keep住一排短髮先,哈哈"
唔知應該喊好定開心好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞