[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (52) - Peek Peek Peek-A-Boo

1001 回覆
26 Like 3 Dislike
睇唔透個日歷design

睇得透就唔係啤啤啦

國絲今日咁多車厘長髮唔洗板嘅?

因為佢已經愛上咗可愛既短髮車厘

因為佢已經愛上咗可愛既短髮車厘

係因為得preview
未出大圖
熊食蜜糖一晚就食哂

注意事項: 要用手食

其實係粉熊巴隻維尼食

要不是隻維尼太大隻
我見熊真係幾鍾意隻維尼 篤下佢個肚又傻笑下咁

下次刻埋__ __個名嘛
如果你寫u are my wife...
我驚熊睇唔明炸

隻嘢有乜咁好怕呀…
我驚熊睇唔明炸

唔會呀嘛,咁簡單都唔明?
我驚熊睇唔明炸

Hi...
I'm seulgi
I love u
Thank you...
我驚熊睇唔明炸

Hi...
I'm seulgi
I love u

再講大話呃隻熊
Hi...
I'm seulgi
I love u

橙… 又話學英文… 究竟學咗d咩…
Hi...
I'm seulgi
I love u

橙… 又話學英文… 究竟學咗d咩…

學左上面4句算
竟然會係咁樣一盒
收藏都易d

睇個款似係分咗12本,一個月用一本咁

諗起之前貴婦團送果舊磚頭記事簿

不要再提了,重到pk

隻嘢有乜咁好怕呀…

歡歡真係好cute

隻嘢有乜咁好怕呀…

歡歡真係好cute

尤其最尾嗰張

隻嘢有乜咁好怕呀…

歡歡真係好cute

尤其最尾嗰張

睇到最尾個張大笑左表情帝真係唔係浪得虛名
好,繼續…

簽完門面下一個就係平陰熊啦
其實我同熊唔係講咗好多嘢
同埋買咩送俾佢真係有d難度…
但係最後埋單熊呢份禮物竟然係最貴…

你好呀
公主熊你好呀
(隻熊聽到我叫佢做公主嘻嘻咁笑咗兩聲,好可愛呀!!! )

熊呀,話晒你都成日唱歌,所以我買咗樽蜜糖俾你呀! 你喉嚨唔舒服或者有感冒既話你開黎食呀!

話說呢支唔係普通既蜂蜜,呢隻係麥蘆卡蜂蜜,唔清楚既話可以問下 google 大神突竟係乜料,我唔詳細講咁多啦

其實我之後諗返…
隻熊只會知呢樽嘢係蜜糖,唔知背後既功用…

嘩,好多謝 oppa 你呀! 我會好好咁食架啦! (正常行貨回應 )
但係呢隻唔係普通既蜜糖,食呢隻蜜糖要有少少嘢係要注意架!
下,係咩呀?
我用有限既韓文寫咗d 注意事項貼咗喺樽嘢後面,希望你睇得明我寫咩啦!
呀! 等我睇下先………
就係呢個時候,隻熊突然間掩住個嘴仔怕怕羞咁笑咗幾下……
因為個注意事項最尾寫咗句…
곰슬기!!! 영원히 사랑해요 ^^
(熊呀!!! 我永遠都咁愛你呀^^)
(早知我寫 u are my wife 啦… )

哈哈哈,你寫得好好呀! 我睇得明你寫咩呀! 係呢,你d 韓文幾好喎,喺韓國呢度學架?
(其實上一兩次簽名會都有問過呢個問題… )
唔係呀,其實我喺香港學架…
係呀,熊你呢個平陰長頭髮真係好好睇好襯你呀!
不如你喺隻熊上面都畫返d 陰呀!
好呀,咁樣?
畫埋d長頭髮啦! 似足你咁可愛先得架嘛!!
嘻嘻,等等呀……

晝好啦,希望你會喜歡啦!
多謝你呢隻平陰熊呀! 下星期香港MaMa 你地會黎架嘛,我地到時大家再見呀
係喎!下星期MaMa香港喎!你都會入場睇?
更係要啦!要入場撐啤啤嘛!
(心諗個場咁多迷妹,我有冇人場你都唔知啦… )
咁好啦,到時再見
byebye 啦公主熊

最後當然唔少得又要握下隻滑滑既熊手啦!
(我係未會俾熊黨斬手… )

好啦,隻熊就係咁多先,無乜特別…

下一位就係人見人愛,國絲最愛既短髮車厘啦!

期待

畫番d陰好搞笑
辣殺ig 唔通知

辣殺ig 唔通知

想做卡比獸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞