沈門師兄弟徙置區第五十九期 - 問沈能有幾多愁,沒買騰訊又租樓

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
十分奇怪嘅係股票唔係普升,升幾百點上升嘅股票少於下跌/冇交易/平收嘅,唔止一日,唔似以前冧市前現象,暫時睇唔通

我都覺奇怪,升勢集中係幾隻,尋日升三四百點時,成份股得一半係升,但依個現象已持續左好耐

自由700爆左出黎就已經係咁

血的教訓

近牛熊真仔血的教訓
十分奇怪嘅係股票唔係普升,升幾百點上升嘅股票少於下跌/冇交易/平收嘅,唔止一日,唔似以前冧市前現象,暫時睇唔通

我都覺奇怪,升勢集中係幾隻,尋日升三四百點時,成份股得一半係升,但依個現象已持續左好耐

然後我就買中跌嗰啲

血的教訓

近牛熊真仔血的教訓

ageer 慢啲吖大佬

ageer 慢啲吖大佬

成交愈來愈多, 慢D仲驚

自從700爆左出黎就已經係咁
3萬
一隻700打亂哂氣氛
聖物圖又可以更新
熊市係事後發覺,歷史唔一定重複,每次形態唔係一樣,所以之前嘅討論只係參考,再玩落去保持警覺控制注碼唯一方式,另一個方式就係收夠籌索性離場,由於異狀出現,依家究竟向上定向下,唔知,雖然我認為仲有得去嘅,但為安全計,注意自己嘅注碼

喺29036之前我幾乎實牙實齒講過好多次必到,因為當時未有放大成交金額,冇可能800億就去熊市,但最近已經上咗一級每日以千億過外成交,噚日去到千五,市場開始炒熱,就要諗吓風險
其實qq已經俾人㩒住一日升10蚊
如果唔係 應該升30 40蚊
聖物圖又可以更新

正式開市先
熊市係事後發覺,歷史唔一定重複,每次形態唔係一樣,所以之前嘅討論只係參考,再玩落去保持警覺控制注碼唯一方式,另一個方式就係收夠籌索性離場,由於異狀出現,依家究竟向上定向下,唔知,雖然我認為仲有得去嘅,但為安全計,注意自己嘅注碼

喺29036之前我幾乎實牙實齒講過好多次必到,因為當時未有放大成交金額,冇可能800億就去熊市,但最近已經上咗一級每日以千億過外成交,噚日去到千五,市場開始炒熱,就要諗吓風險

樓王
1299 sc要爆廠了, 之前一棍上回落賺好多冇平宜家指數拉上個價係咁升
陸東話而家牛一呀
\|/
聽唔到肥佬講乜

然後我就買中跌嗰啲

玩法唔同晒,唔係咁睇市喇

\|/
三萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞