沈門師兄弟徙置區第五十九期 - 問沈能有幾多愁,沒買騰訊又租樓

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
逢阻必破,驚天動地,本門最新聖物圖又再顯神通

未收市都更新得?
聽唔到肥佬講乜

師傅話 700要休息下 現階段港交所值搏率較高
恆指理論上睇上次高位3萬1千幾

轉身

琴晚期指個張3萬1千幾唔通係師父

700跌緊, 大家預個市唔跌都要磨

係30000樓上磨下都ok啦
輪到工傷發威?
師父轉左身?

逢阻必破,驚天動地,本門最新聖物圖又再顯神通

未收市都更新得?

今朝開市更新,張圖搞到馬撚咁長係應付師父1舊水戰術,怕唔夠位
聽唔到肥佬講乜

轉身

師傅話 700要休息下
700休息ing

沈判日先兆
今日個市有伏味
半個鐘就4百幾億成交, 好那驚
聽唔到肥佬講乜

轉身

師傅話 700要休息下
700休息ing

沈判日先兆

[img][/img]
好驚G子兄張圖會用得著

計返條數,下次沈判已經coming to town
聽唔到肥佬講乜

轉身

師傅話 700要休息下
700休息ing

沈判日先兆

[img][/img]
好驚G子兄張圖會用得著

計返條數,下次沈判已經coming to town

雷蛇變死蛇,我等緊佢穿ipo後某個位細注短炒搏反彈
特價時段 要再入貨好入,咪又冇幾千點
雷蛇變死蛇,我等緊佢穿ipo後某個位細注短炒搏反彈

隻易金金金
計返日子,師傅應該又可以言出法隨,說A中A

J期結時間到

J期結時間到

期結
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞