沈門師兄弟徙置區第五十九期 - 問沈能有幾多愁,沒買騰訊又租樓

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
且交所再上250
肛交所再上250
屌佢老味,上星期五放左5仔

唔夠師父玩,呢隻我投降

唔夠師父玩,呢隻我投降

我投左降佢先嚟彈,慘過輸錢

早晨,大師兄可以講吓睇法大家參考吓嘛?

Party已正式開始!頂唔知响邊。
但暫時安全,但當一兩個月內大市升20%以上,就是爆煲之時。

爆炸性升幅
大戶開始推2線藍籌?

咁多錢開淡倉值得尊重,唔係人人做到,一般人底褲都冇得著

跟師父買 多多錢都唔夠輸
徒兒知錯啦 冇得唔信邪

其實佢係咪真係咁講

你又知師父平時有著底褲?

突破盲點
執下煙頭43點走人算
我今日第一次聽到我老母係到講股票,佢有個同鄉打電話比佢叫佢買8233,嚇到我手到震埋,好心咪撚教個七十歲連字都唔識既阿婆炒股票啦!我本來諗住佢得果十幾廿萬棺材本,鐘意點洗就點洗輸晒都冇所謂!但如果有日佢比tips我教我買股票,我會忍唔住星巴佢!
我今日第一次聽到我老母係到講股票,佢有個同鄉打電話比佢叫佢買8233,嚇到我手到震埋,好心咪撚教個七十歲連字都唔識既阿婆炒股票啦!我本來諗住佢得果十幾廿萬棺材本,鐘意點洗就點洗輸晒都冇所謂!但如果有日佢比tips我教我買股票,我會忍唔住星巴佢!

錯過左肛交所特價時段添
有無入左港交牛嘅朋友

八字頭,小心喎
Btw,二師兄最近一兩日有無call g呀?

冇得小心!人類既愚蠢比宇宙更大,不過輸晒就算啦,又唔係多錢!
個市而家黎料,要開始留意(平時只睇收市價),所以要暫停叫雞活動!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞