沈門師兄弟徙置區第五十九期 - 問沈能有幾多愁,沒買騰訊又租樓

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
恆指禁耐得7個交易日企係3萬點上收市

樓下茶記同08比加價都就一倍啦
今日3萬 只係昔日2萬

我估mpf多咗錢,銀紙貶值好多人供到最高1500,條數就好和味,單係轉去恆指基金嘅就唔少,當然師父睇通睇透

玩完了
我熊咗

點解會覺得玩完,可能聽日會跌呢

師父身證緊Keynesian economics
“In the long run, we are all dead”
師父玩mpf都瀨嘢
阻力圖要加紙
師父嬲嬲地可能又一排唔出阻力
夜期
夜期

夜期

跌少少姐,等埋美股開市先啦
玩撚猿
周四(甲寅日):天干地支皆屬木,全木之局,略作反彈。
周五(乙卯日):天干地支皆屬木,全木之局,走勢反覆偏好。

師父

師父

頭3日係咪?

師父

頭3日係咪?

淡淡淡全

師父

頭3日係咪?

淡淡淡全

屌,即係黎緊兩日

師父

頭3日係咪?

淡淡淡全

屌,即係黎緊兩日

師父

頭3日係咪?

淡淡淡全

屌,即係黎緊兩日

唔好啦我滿倉牛啊
我沈判 開張細期swing上3萬2!
琴日果棍搞到我又要追數 呢排頭頭碰著黑

打破三幻二就係沈門大時代!

好!叫晒所有師兄弟歸位!我地一齊殺上去!

無入門可唔可以一齊享受下

宜家入!

有無儀式

只要你識講句口訣,便可同門相認!

本門相認詩句

大師兄
肥佬今日真係發脾氣唔出3.9

弟子知錯,以後唔用生果報啲嘢做標題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞