沈門師兄弟徙置區第五十九期 - 問沈能有幾多愁,沒買騰訊又租樓

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
2318 le 兩日做乜春
跌咁鬼多

升咁多回下先正常麻

升咁多又唔見你講做乜春

我知佢升好多
只係踩左兩日唔見有咩特別 news 問下啫...
依家又上返黎了
說好的沈判日呢
好彩尾市入左少少貨,唔係吉倉睇住升好難捱

得隻1918, 同吉倉冇分別
等睇700再轉燈
話說師父真係博大精深,樓、股、金、匯、油、波、馬以致到百家樂,有錢揾嘅地方就有師父手影,英國皇帝獨沽一味,未夠班

師父當日出手買牛買得果二千幾蚊,已經嚇到好友面青唇白。再加上佢專注投機自己個強積金戶口,簡直技驚四座。淨係依兩單已經睇得出師父資金雄厚!

資金雄厚但買唔起樓,個個月租樓?

你睇師傅日日係股市到沽就知佢買樓唯一作用沽
等睇700再轉燈

唔知點解我都覺得會
係咪痴線呀, 又升
但當入左貨呢, 無撚啦啦又會插幾百

5仔得一日貨仔

2600仲勁
5仔得一日貨仔

恒生母公司=臭西=唔好買

等睇700一隻帶領大市上50000點,5仔80都唔過
性交少左。。。

師傅的最新指引
話說師父真係博大精深,樓、股、金、匯、油、波、馬以致到百家樂,有錢揾嘅地方就有師父手影,英國皇帝獨沽一味,未夠班

師父當日出手買牛買得果二千幾蚊,已經嚇到好友面青唇白。再加上佢專注投機自己個強積金戶口,簡直技驚四座。淨係依兩單已經睇得出師父資金雄厚!

唔可以咁講,租金小數目,師父2個鐘搵到返嚟,唔使買

唔可以咁講,租金小數目,師父2個鐘搵到返嚟,唔使買

師父一個粉塵PUT食十年
性交少左。。。

等期結算...次次頂位入冇咁多心血...
想過平安過聖誕

平安轉燈了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞