沈門師兄弟徙置區第五十九期 - 問沈能有幾多愁,沒買騰訊又租樓

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
藍師兄冇嚟好耐

好似去左日本做野
鳩硬公海吹奏雷蛇,比人屌
大師今晚無哂影
攪乜?作緊法?
留個名先 日日咁數錢都唔係辦法 要請助手了
大師今晚無哂影
攪乜?作緊法?

鳩硬公海吹奏雷蛇,比人屌

抵死。水鳩人捉刀

唔穿ipo價都唔好搏反彈,買佢把鬼,抽中就話啫
今日清左倉,聽日可以做咩

一收市就上左IFC啦
訊匯證券行政總裁沈振盈在東方產經「大師教路」專欄表示,恒指直撲30,000點,騰訊及中國平安保險瘋狂破頂,大市對壞消息置之不理,評論對潛在的危機絕口不提,皆因市場已一面倒傾斜,叫人不要買貨就是阻人發達。當然,忠言一定是逆耳,就算眼前的所謂「機會」是一個大陷阱,此刻講出來也會成為眾矢之的。

大師
今日清左倉,聽日可以做咩

wait for shum's day
留個名先 日日咁數錢都唔係辦法 要請助手了

呂布
大師今晚無哂影
攪乜?作緊法?

新圖

好有心機
adr
美女又爆了,師父的牛尾呢?

訊匯證券行政總裁沈振盈在東方產經「大師教路」專欄表示,恒指直撲30,000點,騰訊及中國平安保險瘋狂破頂,大市對壞消息置之不理,評論對潛在的危機絕口不提,皆因市場已一面倒傾斜,叫人不要買貨就是阻人發達。當然,忠言一定是逆耳,就算眼前的所謂「機會」是一個大陷阱,此刻講出來也會成為眾矢之的。

大師

收皮啦冚家拎,睇淡但買牛,仲扮眾人皆醉我獨醒

大瞻

牛只係用黎對沖!

大師

想問有咩特別大既壞消息

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞