(鬥神對牙)拳願阿修羅Lihkg集中討論區

674 回覆
21 Like 0 Dislike
如果牙仲有其他隱藏技能的話
仲邊有人贏到佢
如果牙仲有其他隱藏技能的話
仲邊有人贏到佢

鎖血已經無人贏到佢
最憎牙
我最驚寫牙有多重人格,另一個人格可能係其他流派,開大技ko鬥神……不過我好想鬥神贏囉,起碼唔好死呀

你個名
18巻封面係黑人
香港幾時有代理出單行本
我覺得鬥神會贏
之前講到剎那好似好勁又係王馬宿敵都俾黑木屌打
我寧願睇王馬打黑木或者鬥神又要打吳一族咁爆seed
套野真係好撚正,鬥神啲striking架生真係J撚死人,快到無影嘅Jab, faint, counter, 玩撚埋shoulder roll, 垃圾牙適應完喇OK, 拎埋啲掃腳同踭膝出黎繼續,具魅力嘅眼神,加埋佢同緬甸仔果副鋼條body,有埋呢幾集嘅升華,啲讀者只會愈黎愈鍾意佢
係繼大久保同牙grapple然後suplex果幕 打即投 投即絞 離即組 組即投 即打,之後最好J嘅一場

牙捨得瞓低未
套野真係好撚正,鬥神啲striking架生真係J撚死人,快到無影嘅Jab, faint, counter, 玩撚埋shoulder roll, 垃圾牙適應完喇OK, 拎埋啲掃腳同踭膝出黎繼續,具魅力嘅眼神,加埋佢同緬甸仔果副鋼條body,有埋呢幾集嘅升華,啲讀者只會愈黎愈鍾意佢
係繼大久保同牙grapple然後suplex果幕 打即投 投即絞 離即組 組即投 即打,之後最好J嘅一場

牙捨得瞓低未

無論輸贏
鬥神極大機會連續2年人氣第一啦
上年咁少戲份都接近3倍票數過第二既小宇宙

牙捨得瞓低未

無論輸贏

宇宙大帝呢家行得未

牙捨得瞓低未

無論輸贏

宇宙大帝呢家行得未

同王馬企係個擂台鬥耐,唔跌低嗰個算贏

打柒牙

養住傷睇你表現

大帝你快啲傳授鎖血技俾鬥神啦
小宇宙傷到咁下round仲打唔打到
如果宇宙大帝同牙打呢套漫畫仲完唔完到

無限血vs鎖1血
留名

無限血vs鎖1血

大帝可以大叫: 我係人氣王 宇宙大帝
宇宙大帝唯一會輸比鬥神
留名
鬥神贏既話應該都係小勝
傷曬又唔知點打下一場
牙 依種角色真係好無賴
唔係因為做咗d咩而變強
想強就強

牙既所謂適應就同主角威能一鳩樣
撐鬥神
鬥神
忽發奇想……佐助贏到黑木,而鬥神又贏到牙,咁準決賽咪佐助對鬥神,報返緬甸仔嘅仇,但到決賽對王馬又好似唔好睇,除非王馬起唔到身輸埋……咁小宇宙對黑鬼或者猛虎都好睇嘅。
忽發奇想……佐助贏到黑木,而鬥神又贏到牙,咁準決賽咪佐助對鬥神,報返緬甸仔嘅仇,但到決賽對王馬又好似唔好睇,除非王馬起唔到身輸埋……咁小宇宙對黑鬼或者猛虎都好睇嘅。

訓醒未?
香港幾時有代理出單行本

好似有台灣代理版
頂住先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞