(鬥神對牙)拳願阿修羅Lihkg集中討論區

674 回覆
21 Like 0 Dislike
屌,on9, 鬥神未死係咪即係話佢同牙既實力都未夠接近
仆街咁撚樣做鳩我
以後仲點出黎行
垃撚圾編劇
真係想睇牙鬥宇宙大帝
點樣適應無限1hp
鳩打完一輪就話鬥神輸左
on99
ON99咁
鬥神明明用拳擊都屈左牙幾話
一轉用拳擊+泰拳+生死相博MODE就冇啦啦俾人秒
想知日本仔有咩評論

炎上緊

日中港台都屌緊
on9,禁屌左咁多話,你一話就同我收左鬥神皮?
ON99咁
鬥神明明用拳擊都屈左牙幾話
一轉用拳擊+泰拳+生死相博MODE就冇啦啦俾人秒

岸撚鳩,冇出技冇爆seed,兩三下搞掂鬥神,
換佐作者呀?根本冇哂一貫風格
想知日本仔有咩評論

炎上緊

日中港台都屌緊

牙用三下普攻搞掂左鬥神
😡作者on99 留名睇初見贏
我覺得最後牙會用上場係大久保到學返黎既MMA 反勝

好想鬥神贏

成功預測
鬥神就咁樣輸左

屌佢老味 一話25頁仲要係臨尾先講反勝
作者咁撚樣既說服力唔撚會以為自己寫緊神作呀嘛
咁你晒咁撚多頁寫加奧朗有撚用呀
一開波牙就屌佢老母呀嘛on99

屌佢老味 一話25頁仲要係臨尾先講反勝
作者咁撚樣既說服力唔撚會以為自己寫緊神作呀嘛
咁你晒咁撚多頁寫加奧朗有撚用呀
一開波牙就屌佢老母呀嘛on99

一開始用大久保招野ko佢就搞掂

好想鬥神贏

成功預測

屌你我懷疑你同作者有路囉

如果講多少少牙嘅防禦技巧,再一早講牙喺打擊上認輸焗住要用第二種武術打
咁已經冇咁柒
屌冇啦啦用大久保招野就秒撚左on99
牙識用二虎流,係咪代表佢以前同二虎打過?二虎死會唔會關牙事?

好想鬥神贏

成功預測

屌你我懷疑你同作者有路囉

如果講多少少牙嘅防禦技巧,再一早講牙喺打擊上認輸焗住要用第二種武術打
咁已經冇咁柒
屌冇啦啦用大久保招野就秒撚左on99

其實之前牙都想用大久保招野,但俾鬥神用腳封左
鬥神輸既原因係因為俾人打中左下爬無左平衡感
打得太急先俾牙有機會用
但明明一直55之比突然秒殺真心on9
牙有boss 光環鎖撚哂血
泰國的鬥神
個人覺得牙會對王馬 一係學唔到王馬招狀態而輸或者學王馬心臟負荷唔到而輸
唔明鬥神 兜錘咁多次都打唔中牙下顎
牙識用二虎流,係咪代表佢以前同二虎打過?二虎死會唔會關牙事?

牙識二虎

之前有講

牙識二虎唔等同佢同二虎有打過
牙係咪成套拳願塑造得最差嘅主要鬥技暫者
淨係識講佢好撚勁,超撚勁,其餘仲有啲乜

齋講佢好勁,但係完全表現唔出勁喺邊

王馬同牙 兩個都on99 咁 但係應該係打到最後個2個
垃圾漫,棄得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞