(鬥神對牙)拳願阿修羅Lihkg集中討論區

674 回覆
21 Like 0 Dislike
有冇人知作者地址

我想寄刀片
玩撚哂啦屌
真係屌你老母
啫係鬥神輸就真係預咗嘅,對面點都叫最後大佬。
但咁撚樣秒殺,點說服讀者丫仆街。
食百鳩幾拳都只係輕傷,屌
btw泰仔嗌嗰一下我覺得好hehe

彩姐
牙係咪成套拳願塑造得最差嘅主要鬥技暫者
淨係識講佢好撚勁,超撚勁,其餘仲有啲乜

齋講佢好勁,但係完全表現唔出勁喺邊

王馬同牙 兩個都on99 咁 但係應該係打到最後個2個

王馬至少係上場打返場爭氣波,仲要感人
相比起牙本身一直比人屌打,但一下ko鬥神個下真係差好遠
屌你老母牙
睇到牙好似X噴咁鎖哂血真係屌出聲
鬥神咁樣輸以後點見人仲慘過死
牙你老母
牙識用二虎流,係咪代表佢以前同二虎打過?二虎死會唔會關牙事?

牙識二虎

之前有講

牙識二虎唔等同佢同二虎有打過

初見輸硬
一來同公司
二來牙肊口二虎有故事

牙識二虎

之前有講

我估有機會係牙同二虎打過,吸收咗少少二虎流
但最後都係輸俾二虎,所以咁憎二虎

可能牙又係唔知邊區走出黎
用二虎有段故
仲同二虎打起上黎 結果一路適應一路學埋
但最後都係輸左比融會貫通哂既二虎

留定名估定最終戰王馬一開始完全被屌打>開阿修羅>被屌打>回想>用二虎流>都係唔夠打>絕望>開阿修羅再用二虎流>55波>適應>再絕望>創出全新招式(水天火天金剛操流四合一)>牙開始跟唔上>終於贏到>雙方昏迷>二虎又出黎叫醒王馬>勝方王馬

牙識二虎

之前有講

用二虎有段故

留定名估定最終戰王馬一開始完全被屌打>開阿修羅>被屌打>回想>用二虎流>都係唔夠打>絕望>開阿修羅再用二虎流>55波>適應>再絕望>創出全新招式(水天火天金剛操流四合一)>牙開始跟唔上>終於贏到>雙方昏迷>二虎又出黎叫醒王馬>勝方王馬

陪你high翻天!上線啦!
陪你high翻天!上線啦!

有聲
搞到主角淨係識靠變身
好唔似主角
鬥神咁樣輸法
佢個主子會唔會放棄埋佢
鬥神咁樣輸法
佢個主子會唔會放棄埋佢

所有讀者都明鬥神係輸左俾光環
我諗佢都會體諒鬥神既
牙識用二虎流,係咪代表佢以前同二虎打過?二虎死會唔會關牙事?

牙識二虎

之前有講

二虎應該係全套漫最勁個個,但最早死
鬥神咁樣輸法
佢個主子會唔會放棄埋佢

所有讀者都明鬥神係輸左俾光環
我諗佢都會體諒鬥神既

之後鬥神又可以鼓勵翻緬甸鐵頭功個個

牙識二虎

之前有講

用二虎有段故

我覺得最後都係桐生同王馬打
留名

牙識二虎

之前有講

用二虎有段故

我覺得最後都係桐生同王馬打

桐生唔係輸左啦咩
牙呢個角色真係早輸早著
根本就係拳願美作昂
下話不如話牙其實係帶人皮面具卡卡西啦
真名叫黃瀨牙?
話就話適應咪又係抄人技
加奧朗仲要輸得咁柒
會唔會其實好似之前美國佬咁 打到有幻想 牙幻想自己打贏 其實佢輸左比鬥神 但個意識仲覺得自己贏左 下話反高潮講鬥神其實贏左
牙鎖血 可恥
會唔會其實好似之前美國佬咁 打到有幻想 牙幻想自己打贏 其實佢輸左比鬥神 但個意識仲覺得自己贏左 下話反高潮講鬥神其實贏左

如果咁就立刻變翻神作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞