(鬥神對牙)拳願阿修羅Lihkg集中討論區

674 回覆
21 Like 0 Dislike
忽發奇想……佐助贏到黑木,而鬥神又贏到牙,咁準決賽咪佐助對鬥神,報返緬甸仔嘅仇,但到決賽對王馬又好似唔好睇,除非王馬起唔到身輸埋……咁小宇宙對黑鬼或者猛虎都好睇嘅。

訓醒未?

贏到牙都仲有初見既
忽發奇想……佐助贏到黑木,而鬥神又贏到牙,咁準決賽咪佐助對鬥神,報返緬甸仔嘅仇,但到決賽對王馬又好似唔好睇,除非王馬起唔到身輸埋……咁小宇宙對黑鬼或者猛虎都好睇嘅。

訓醒未?

佐助到而家都唔知有冇出到一半功力黑木雖然大師級,但可能已經過咗全盛期唔夠佐助打呢……

訓醒未?

贏到牙都仲有初見既

本來都鍾意初見嘅,不過鬥神打得好型,好想佢一路打落去。
作者成日將D 人氣角色放埋一齊打
真係擔心佢比人寄刀片
我覺得最後牙會用上場係大久保到學返黎既MMA 反勝

好想鬥神贏
到宜家都唔明鬥神有咩型
憑咩人氣咁高
型過佢有魅力過佢既角色大把
好想牙打柒佢
其實唔鐘意鬥神都冇乜野
反正個人觀感

我只係睇番以前啲haters
屌鬥神係屌佢廢冇實力
話佢對呢個又輸 打果個又輸
睇番真係好好笑咁je

訓醒未?

佐助到而家都唔知有冇出到一半功力黑木雖然大師級,但可能已經過咗全盛期唔夠佐助打呢……

佐助連緬甸佬都打到傷曬
點會贏到大師黑木
鬥神型在係個超能力大會入面 用最普通既拳擊都勁過唔少人

訓醒未?

佐助連緬甸佬都打到傷曬
點會贏到大師黑木

佐助有兩下比人打到骨裂 相反緬甸係乜事都冇
想鬥神贏
今晚有?
希望2話內完左呢場
已經拖得有d耐 其他都係3至4回搞掂
今晚有?
希望2話內完左呢場

其實都係睇鬥神點樣用新招,之後比牙適應同反擊嘅姐
話晒依場係最強戲碼,打多d都正常

好想鬥神贏

唔係講左用唔到其他招式咩
鬥神d拳限制左牙一定要用返拳擊同佢打

好想鬥神贏

唔係講左用唔到其他招式咩
鬥神d拳限制左牙一定要用返拳擊同佢打

適應左就可以用其他招
之前咪有用systema
今晚有?
希望2話內完左呢場

其實都係睇鬥神點樣用新招,之後比牙適應同反擊嘅姐
話晒依場係最強戲碼,打多d都正常

我覺得鬥神sm牙嘅情節太多
可能人氣王嘅地位作者想比佢威幾話
但愈係咁愈危險
出左了
屌佢老味
咩大佬,你畫都畫好d呀,雖然我覺得牙大隻血厚食鬥神咁多拳唔會死好正常,你的都唔好畫到鬥神食左幾拳就收皮先得架 ,話哂都叫練泰拳加拳擊大呀。牙就小小負面效果都無,痴鬼線。
仲要特登畫到鬥神咁樣衰
屌 亂鳩咁完
成場比賽都好on9
一開始吹到鬥神封哂牙其他技 去到今集最尾牙又用得返大久保啲連招
之後明明一直都打唔中鬥神 結果又比牙扮野打中左
明明上一集仲比鬥神泰拳+拳擊屈緊
今集無啦啦反勝
一係唔好吹到鬥神咁勁 一係就直情比門仲贏啦
而家咁樣又拖左成2個月
Btw 下場係咪打王馬?定又講全部賽事打完 又浪費一集
成場比賽都好on9
一開始吹到鬥神封哂牙其他技 去到今集最尾牙又用得返大久保啲連招
之後明明一直都打唔中鬥神 結果又比牙扮野打中左
明明上一集仲比鬥神泰拳+拳擊屈緊
今集無啦啦反勝
一係唔好吹到鬥神咁勁 一係就直情比鬥神贏啦
而家咁樣又拖左成2個月
Btw 下場係咪打王馬?定又講全部賽事打完 又浪費一集
牙真係最強防+最強攻
其他人唔駛玩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞