(鬥神對牙)拳願阿修羅Lihkg集中討論區

674 回覆
21 Like 0 Dislike
百度d大陸仔講鬥神其實係散打

國術tim呀
真係好撚正
美食收咗皮之後真係得呢套係想追佢快啲出

美食fans 揮手
百度d大陸仔講鬥神其實係散打

😅😅😅
鬥神踢牙既第2腳係有d似kickboxing
所以又可以講其實係另一種拳擊
打柒牙!
小呀里式我流泰拳
睇死牙比人打多兩集又再適應過
好想鬥神贏
新入,支持御雷鬥神
老老實實
我真心唔明作者點解要畫到牙咁雑魚樣
即係就算俾人壓住打都冇必要畫到個樣咁柒卦
大把角色劣勢既時候都冇咁樣柒
老老實實

唔覺呀
打柒牙條撚樣呀要
老老實實

唔覺呀

畫得好猥褻WOR
我係鬥神派
感覺牙唔會係呢場大賽最後boss
好好睇
感覺牙唔會係呢場大賽最後boss

同感
我覺得鬥神晉級

但分勝負之前滅堂棄權, 話因為第一次有鬥技者可以迫到牙絕路

唔傷和氣同時保住兩位鬥技者的名聲

咁做牙仲有機會返身, 幾日後升LV另一公司再戰鬥神

雖然呢套野好睇地方在於鬥技者次次都用正常方式分勝負

作者從來唔FAKE讀者, 唔會好似火影咁打打下又唔打

但今次一個親生仔一個人氣投票第一, 兩個好難取捨
我覺得鬥神晉級

但分勝負之前滅堂棄權, 話因為第一次有鬥技者可以迫到牙絕路

唔傷和氣同時保住兩位鬥技者的名聲

咁做牙仲有機會返身, 幾日後升LV另一公司再戰鬥神

雖然呢套野好睇地方在於鬥技者次次都用正常方式分勝負

作者從來唔FAKE讀者, 唔會好似火影咁打打下又唔打

但今次一個親生仔一個人氣投票第一, 兩個好難取捨

棄權即係棄埋會長之位,應該唔會掛
古泰拳
古泰拳

冬陰功
鬥神仲係寸寸貢好正
牙既殺手鐧係適應力既話都幾屈機
http://forum9.hkgolden.com/view.aspx?type=AN&message=6491807&page=1好文共賞

高登仔懶特別就屌王馬扮哂野而圍插,其實王馬根本就無扮過勁
由頭到尾都係低姿態黑馬出現,都無試過自己無啦啦串人,去到勁人面前已收哂皮咁打
反而鬥神就場場勁up一餐,到自己落場打個時就串成個拳願會無個打得,以為可以屌打黑木吳雷神啦
點知同個全場最廢普通人level的金田打都要打到出全力打一輪先win,有咩資格指指點點
俾小宇宙關林鬼王山依D二線頭同金田打隨時一野秒撚左, 理人打金田都打得快過鬥神

講速,雷神秒你, 雷神同9叫佬打咁耐都係因為條友頭硬,如果唔係一早秒左,何況鬥神係普通人體質
講攻,打金田都打咁耐,換轉係猛虎一野秒左條友,王馬變個身都秒, 互打猛虎就係win硬鬥神
講防,鬥神又唔係超人系又唔係血牛,分分鐘小宇宙都硬過佢
鬥神設定係拳速最快,一秒13拳好威威?拳願入邊連小宇宙都係血牛級數, 吳依D超人系你打佢13拳佢真係當你rj,就算猛虎同德國佬依D級數硬食幾十野大絕先分勝負, 換鬥神上去分分鐘企係到俾你打130拳都無事, 講秒殺鬥神又可以同黑木剎那打? 互相硬食夠唔夠膽同猛虎玩? 講快夠唔夠吳同雷神?
當鬥神平均型啦, 講平均一線中太久保都勁過你幾十條街啦, 力速攻體平均, 加埋應變可以屌打牙
鬥神仲要得手可以用, 太久保小宇宙出摔技已可以秒你, 分分鐘同鬼王山企定定互打都輸
對金田依D普通人未好威囉,下場同無傷牙打一定7到喊

黑人話猛虎係非洲象體力,太欠保會話黑木好恐怖,牙出場個個起哂雞皮
鬥神? 由出場介紹到落場打根本無人show佢,亦無人係第三身角度話佢勁,得佢係場場係到自言自語扮勁扮高手 ,明明就無人理條友wfc
仲要人氣第一,最憎依條友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞