(鬥神對牙)拳願阿修羅Lihkg集中討論區

674 回覆
21 Like 0 Dislike
牙係咪成套拳願塑造得最差嘅主要鬥技暫者
淨係識講佢好撚勁,超撚勁,其餘仲有啲乜

齋講佢好勁,但係完全表現唔出勁喺邊

完全唔覺佢勁
獲獲開波都比人打到仆街
下一round 對初見
Rip

如果牙去到決賽,就集合晒大久保,鬥神,初見同黑木既招式
王馬點贏

有主角光環

王馬點贏

有主角光環

9up
王馬進化既速度快過牙
牙一適應到,王馬已經又進化左
loop

王馬點贏

有主角光環

9up
王馬進化既速度快過牙
牙一適應到,王馬已經又進化左
loop

最後兩個變撚左青頭龍珠打到上太空

Fk
屌你牙
草草埋尾
下集真係咁就完左
棄追垃圾漫了 我ff點打完場都好過佢
明明話牙適應拳擊,而佢係拳擊上都無辦法對付鬥神只係用柔術,但鬥神用泰拳好似實力低過用拳擊,最尾變翻搏拳,鬥神應該可以預測所有攻擊,但又比牙不停打中
好on9
無哂追既意欲
明明話牙適應拳擊,而佢係拳擊上都無辦法對付鬥神只係用柔術,但鬥神用泰拳好似實力低過用拳擊,最尾變翻搏拳,鬥神應該可以預測所有攻擊,但又比牙不停打中

鬥神火力全開反而變智障+大意 牙既對應手段又少左 突然變左新手過招
完得好核突
牙連幫鬥神含撚既資格都冇
想知日本仔有咩評論

鬥神火力全開反而變智障+大意 牙既對應手段又少左 突然變左新手過招

其實都唔係
牙拳擊上都無辦法對付鬥神
但牙招膊頭8字已經破左斗神招拳擊
所以斗神只能用泰拳
但貪心比牙引到打中
個時斗神已經發揮唔到之前實力
所以先比牙打中

膊頭八字係咩招
留名

其實都唔係
所以斗神只能用泰拳
但貪心比牙引到打中
所以先比牙打中

膊頭八字係咩招

適應呀,一套對付鬥神既專用技能

其實都唔係
所以斗神只能用泰拳
但貪心比牙引到打中
所以先比牙打中

膊頭八字係咩招

適應呀,一套對付鬥神既專用技能

所以牙應該係用膊頭八字再配新技先破到泰拳,但後面無用變翻拳搏拳,理論上牙應該無反擊力,但作者為牙可以贏令鬥神變白痴
想知日本仔有咩評論

炎上緊
鋪左鬥神屌打牙咁耐
你一話就KO鬥神
咁點解唔上次適應就KO佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞