(鬥神對牙)拳願阿修羅Lihkg集中討論區

674 回覆
21 Like 0 Dislike
神父頸骨爆埋都醫得返
手骨碎左少事啦

又啱啵

我覺得呢round未必打得曬
應該有人搞事
有冇人整個list 睇下之後邊個打邊個

十鬼田王馬打宇宙大帝
猛虎打黑人
佐助打黑木
牙打初見

如果無換選手,
都估到邊個會贏,
主角同牙點都唔會輸,
黑人見底,應該猛虎贏,
雷心流塑造比較多,應該唔會輸畀魔槍咁晒,不過黑槍以靜制動又正好剋雷心流。

雷神似有絕技未出咁……

黑人對眼都未出
有冇人整個list 睇下之後邊個打邊個

十鬼田王馬打宇宙大帝
猛虎打黑人
佐助打黑木
牙打初見

如果無換選手,
都估到邊個會贏,
主角同牙點都唔會輸,
黑人見底,應該猛虎贏,
雷心流塑造比較多,應該唔會輸畀魔槍咁晒,不過黑槍以靜制動又正好剋雷心流。

黑人見底 武士咪又係露哂底

黑木大宗師輸俾個沉迷美色咁耐先迷途知返ge mk仔?笑撚死人咩
神父頸骨爆埋都醫得返
手骨碎左少事啦

有英初係度, 除非係佢親手殺就救唔番
神父頸骨爆埋都醫得返
手骨碎左少事啦

有英初係度, 除非係佢親手殺就救唔番

鬥神睇唔起英初 之前仲串人依賴武器既弱者 仲會唔會搵佢醫呢
今日無?
今日無?

新年呢幾個星期都冇 好似係
其實想問好耐 呢套野有無H漫㗎

有性轉H漫
有無發覺作組好唔鍾意將2個以上流派合埋一齊黎用咩?
越用死一款越打得好 黑木 魚雷 關林就算輸都贏到對手尊重
牙呢d就寫到咁柒 鬥神唔係人氣都未必打到咁緊 而家仲要收佢拳擊皮

有性轉H漫

作者D畫風直接畫H漫應該幾正

有性轉H漫

作者D畫風直接畫H漫應該幾正

啲女全部都好有肉地

bam
第一話個秘書已經..
睇唔出東鄉都幾好肉地
Btw 係咪有心想洗白黑人
睇唔出東鄉都幾好肉地

黑人做錯d 咩需要洗白
睇唔出東鄉都幾好肉地

黑人做錯d 咩需要洗白

我唔知係一開始譯錯定點
黑人搶武器船果度佢係連人質都殺埋
初出場果時又形容到佢係為殺人而殺人

但係結果去到打關林純果時又特登唔殺 又話唔會無益咁殺人
睇唔出東鄉都幾好肉地

黑人做錯d 咩需要洗白

我唔知係一開始譯錯定點

連人質都殺係因為order係不借一切代價搶返d武器
如果order包埋人質就唔會殺
無黑過同時無洗白過 相反黑鬼係最易比東電收買果個

黑人做錯d 咩需要洗白

我唔知係一開始譯錯定點

純粹為快樂去殺人都唔係黑?
「沒有接到『救出人質』的命令就順便把他們一起殺掉了」
呢到好明顯睇到佢係可以唔殺人質 但佢因為「想殺人」而殺哂所有人質
「我又不是什麼快樂殺人狂 當然不會無益地殺人」
呢句講佢唔係享受殺人 唔會冇目的咁殺

以上兩句分別黎至69同147話
當然 可能係翻譯有錯 畢竟我都唔識睇日文 我都係順住佢意思解

黑人做錯d 咩需要洗白

我唔知係一開始譯錯定點

純粹為快樂去殺人都唔係黑?
「沒有接到『救出人質』的命令就順便把他們一起殺掉了」
呢到好明顯睇到佢係可以唔殺人質 但佢因為「想殺人」而殺哂所有人質
「我又不是什麼快樂殺人狂 當然不會無益地殺人」
呢句講佢唔係享受殺人 唔會冇目的咁殺

以上兩句分別黎至69同147話
當然 可能係翻譯有錯 畢竟我都唔識睇日文 我都係順住佢意思解

71話佢都講過"我接受的委托是優勝而不是抹殺 自己選擇投降還是死"
明顯真係優先跟足命令 之後殺死目黑因為佢真係痴哂線 放棄做人
至於d船員 睇d傷似係比佢拎黎做盾擋子彈
呢套唔係熱血少年漫 一個赤手空拳對全武裝 命令又無話救人 呢個結果好正常
又係回憶時間
唔知係特登定作者懶 最新果集王馬啲動作同以前出過既打鬥一模一樣既
唔知係特登定作者懶 最新果集王馬啲動作同以前出過既打鬥一模一樣既

個情節同牙打大久保一模一樣
失憶前既王馬究竟有幾勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞