(鬥神對牙)拳願阿修羅Lihkg集中討論區

674 回覆
21 Like 0 Dislike
最尾牙應該贏鬥神隻手長啲
On9 的嗎,今期弱化鬥神再將牙捧上天咁高,無限血加無限防加極速升級,其他人唔使打根本無可能蠃到一個無限血加無限防既人,幾勁都無用
戇撚鳩,改名叫拳願牙修羅啦仆街
第2rd最好睇都係黑木&盲佬個2場
dllm執撚柒左去啦
今次真喺要講句牙你老母 咁收尾真喺垃撚圾
最新係168? 如果作者真係就咁話牙適應再超越就贏,咁真係浪費曬,唔係話佢唔贏得,但係起碼留低d野啦,例如盲隻眼之類

你想講關林對盲佬下話

你想講關林對盲佬下話

成套最鐘意就係盲佬

你想講關林對盲佬下話

佢咪話 黑木同 盲佬 個兩場
最新係168? 如果作者真係就咁話牙適應再超越就贏,咁真係浪費曬,唔係話佢唔贏得,但係起碼留低d野啦,例如盲隻眼之類

169生肉
https://tieba.baidu.com/p/4899886739?lp=5028&mo_device=1&is_jingpost=0&pn=0&
之前仲話猛虎留爆芯對付牙 ,佢應該連鬥神都贏唔到,之前吹到幾勁都好響牙面前都係垃圾,牙根本有最終波士光環,只有主角光環可破
on9咁樣就輸

169生肉
https://tieba.baidu.com/p/4899886739?lp=5028&mo_device=1&is_jingpost=0&pn=0&

唔該你
屌佢老母作者on99,咁唔撚洗玩啦
牙係咪成套拳願塑造得最差嘅主要鬥技暫者
淨係識講佢好撚勁,超撚勁,其餘仲有啲乜

sbt
牙係咪成套拳願塑造得最差嘅主要鬥技暫者
淨係識講佢好撚勁,超撚勁,其餘仲有啲乜

齋講佢好勁,但係完全表現唔出勁喺邊
好耐冇見過王馬
屌你牙 佢d 比賽真係好無聊
屌食屎喇
無啦啦弱化鬥神BB
真係牙你老母
如果最後交叉拳兩個一齊攬炒瞓低
因為牙身體質素好啲,仲有小小知覺所以判佢險勝
咁都冇而家咁嬲
屌你牙 佢d 比賽真係好無聊

係好撚悶
個個出場都會講個流派既特色 再講個人有咩特別之處
牙就得進化 打兩場進兩場 任你吹佢有幾勁
本來以為呢套野叫現實d 點知又係火影級數
想佢死就真身 唔想死就分身

sbt

牙你老母
真係好撚嬲

sbt

牙你老母

牙你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞