(鬥神對牙)拳願阿修羅Lihkg集中討論區

674 回覆
21 Like 0 Dislike

可能牙又係唔知邊區走出黎
用二虎有段故
仲同二虎打起上黎 結果一路適應一路學埋
但最後都係輸左比融會貫通哂既二虎

留定名估定最終戰王馬一開始完全被屌打>開阿修羅>被屌打>回想>用二虎流>都係唔夠打>絕望>開阿修羅再用二虎流>55波>適應>再絕望>創出全新招式(水天火天金剛操流四合一)>牙開始跟唔上>終於贏到>雙方昏迷>二虎又出黎叫醒王馬>勝方王馬

我覺得最後都係桐生同王馬打

桐生唔係輸左啦咩

之前第一round完左之後 滅堂老爺好似加左條規矩話 只要雙方同意就可以切換技鬥者呀嘛 坂東都係因為咁先可以再出場 (好似係)

可能牙又係唔知邊區走出黎
用二虎有段故
仲同二虎打起上黎 結果一路適應一路學埋
但最後都係輸左比融會貫通哂既二虎

留定名估定最終戰王馬一開始完全被屌打>開阿修羅>被屌打>回想>用二虎流>都係唔夠打>絕望>開阿修羅再用二虎流>55波>適應>再絕望>創出全新招式(水天火天金剛操流四合一)>牙開始跟唔上>終於贏到>雙方昏迷>二虎又出黎叫醒王馬>勝方王馬

我覺得最後都係桐生同王馬打

桐生唔係輸左啦咩

之前第一round完左之後 滅堂老爺好似加左條規矩話 只要雙方同意就可以切換技鬥者呀嘛 坂東都係因為咁先可以再出場 (好似係)

係比人用藥醫好

桐生唔係輸左啦咩

係比人用藥醫好

我自膠 Sor
會唔會其實好似之前美國佬咁 打到有幻想 牙幻想自己打贏 其實佢輸左比鬥神 但個意識仲覺得自己贏左 下話反高潮講鬥神其實贏左

如果咁就立刻變翻神作

初初已經打中一下已經打到冇記憶
睇返呢幾話牙起碼俾人打中左八下面
有一下額頭頂住
一下係中頭鎚
一下係受身
應該已經打到傻左先以為自己贏左
會唔會其實好似之前美國佬咁 打到有幻想 牙幻想自己打贏 其實佢輸左比鬥神 但個意識仲覺得自己贏左 下話反高潮講鬥神其實贏左

如果咁就立刻變翻神作

初初已經打中一下已經打到冇記憶
睇返呢幾話牙起碼俾人打中左八下面
有一下額頭頂住
一下係中頭鎚
一下係受身
應該已經打到傻左先以為自己贏左

希望真係鬥神贏
睇完呢話完全諗唔到王馬有乜勝算
技術,體力 同經驗都輸俾鬥神, 黑木同猛虎

哩啲都唔係重點
係哩套野想贏最重要係識鎖血
只要識鎖血,到時牙同王馬兩個就可以互毆到天荒地老

桐生唔係輸左啦咩

係比人用藥醫好

我自膠 Sor

重睇啦,反正之前嗰啲都好睇
唔駛希望啦
輸左架啦

哩啲都唔係重點

三大鎖血王
宇宙大帝
路人主角
牙你老母

哩啲都唔係重點

三大鎖血王
宇宙大帝
路人主角
牙你老母

大帝都算?
不起眼路人主角的培育法
鬥神

靠喺個腦入面成日串佢嗰個神秘人
不過如果又話係自我封印嘅力量,我會想屌鳩作者。
有冇人知作者地址

我想寄刀片

哩啲都唔係重點

三大鎖血王
宇宙大帝
路人主角
牙你老母

大帝都算?

大帝鎖1血

哩啲都唔係重點

三大鎖血王
宇宙大帝
路人主角
牙你老母

大帝都算?

大帝都唔算

三大鎖血王
宇宙大帝
路人主角
牙你老母

大帝都算?

大帝鎖1血

牙鎖滿血

王馬識復活

如果咁就立刻變翻神作

其實未宣佈勝者係牙 鬥神有些少機會起返身
棄左
鬥神唔同王馬打返場真係嬲
垃圾牙修羅

如果咁就立刻變翻神作

其實未宣佈勝者係牙 鬥神有些少機會起返身

希望作者生性d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞